Vergaderarrangementen - Artikelpost

Vergaderarrangementen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 963 | Aantal woorden: 461 | Datum: | 0 commentaar

Heeft u een vergadering of training op de planning staan? Bent u voor deze zakelijke bijeenkomst op zoek naar een vergaderarrangement? Wij vertellen u in dit artikel hoe Kaap Doorn u een vergaderlocatie kan bieden in Utrecht die voldoet aan uw wensen en behoeften.

Een vergaderlocatie in Utrecht

Een vergaderlocatie in Utrecht heeft het voordeel dat Utrecht een centraal gelegen punt in Nederland is. Voor vele bijeenkomsten geldt dat men vanaf verschillende locaties moet reizen naar de plek van de bijeenkomst. Omdat Utrecht centraal gelegen is, komt u velen tegemoet omtrent het reizen.

Vergaderarrangementen in Doorn

Kaap Doorn ligt op een kwartier afstand van Utrecht, te midden in de bossen van Doorn, een rustige omgeving. De vergaderarrangementen van Kaap Doorn zijn er volledig op gericht om uw zakelijke bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen, of dit nu gaat om een vergadering, training of cursus. U komt bij Kaap Doorn ook niet voor verrassingen achteraf te staan; alles is immers inclusief.

De vergaderarrangementen van Kaap Doorn

Daarbij wordt u kosteloos voorzien van koffie, thee en bronwater. Naast deze voorzieningen treft u door het gehele gebouw heen en in iedere zaal zoete en hartige versnaperingen aan. Bovendien beschikt u over een koelkast met frisdranken waar u onbeperkt gebruik van kunt maken.

Vergaderarrangementen bij Kaap Door betekenen ook…

Dat u bijvoorbeeld kunt overnachten. Zakelijke bijeenkomsten kunnen soms meerdere dagen omvatten en daarom is het prettig dat u niet iedere dag op en neer hoeft te reizen, Verder kunt u ook dineren in een van onze twee restaurants.

Wellness 

Kaap Doorn biedt verschillende wellnessfaciliteiten aan om tijdens uw verblijf te ontspannen, denk bijvoorbeeld aan een sauna en fitnessruimte.

Verdere ontspanning…

vindt u in de prachtige omgeving waar conferentiecentrum Kaap Doorn zich bevindt, midden in de bossen van DoornMocht u dus een wandeling willen maken ter ontspanning, dan kan dit in een rustgevende, prachtige bosomgeving.

Meer over vergaderarrangementen?

 

Vergaderarrangementen kunnen worden uitgebreid aan de hand van uw persoonlijke wensen en behoeften, bekijk daarom eens de website van : Conferentiecentrum Kaap Doorn.Over de Auteur

Web Oppep plaatst interessante artikelen over diverse onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 1.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo