FB pix Vergadering door middel van technologie - Artikelpost

Vergadering door middel van technologie

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1199 | Aantal woorden: 447 | Datum: | 0 commentaar

De concentratie tijdens een vergadering bijhouden is vaak lastig, vooral wanneer een vergadering lang duurt kunnen sommige medewerkers helemaal afdwalen met hun gedachten. Dat is zonde want je wilt juist dat iedereen zo veel mogelijk opslaat van de vergadering. Technologie kan helpen om een vergadering interactiever te maken. Er zijn verschillende manieren om dit te doen, hier worden er 2 besproken.

Touch table

Met een touch table kan je informatie met elkaar uitwisselen op een interactieve manier. Er is beleving op de tafel die door meerdere personen bediend kan worden. Wanneer er een nieuw plan is kan dit gemakkelijk gepresenteerd worden, iedereen kan meteen zijn feedback erbij schrijven. In een touch table zit objectherkenning. Dit houdt in; een multitouch technologie in combinatie met een vooruitstreven design. De objectherkenning maakt het mogelijk dat mensen content kunnen delen en er tegelijkertijd gecommuniceerd kan worden. De objecten hebben geen batterijen nodig en dat betekent dat een touch table ook nog erg duurzaam is! De touch table zorgt ervoor dat medewerkers tijdens een vergadering veel beter bij blijven omdat er meer gebruik wordt gemaakt van visualisaties.

Touchscreen kiosk

Een boodschap overbrengen gaat het beste wanneer medewerkers zelf op ontdekking kunnen gaan. Er moet activatie gegenereerd worden zodat ideeën het beste blijven hangen. Het is de ervaring van een touchscreen kiosk die ervoor zorgt dat medewerkers veel beter meegaan in het verhaal. Prestop is een bedrijf die inspeelt op high tech interactieve oplossingen. Zij hebben al meer dan 25 jaar expertise en weten dus precies wat belangrijk is in zakelijke leven, hier zijn deze oplossingen namelijk zeker van belang. Door middel van presentaties kunnen mensen geraakt en geïnspireerd worden, vooral wanneer de presentatie wordt gegeven aan klanten is dit noodzakelijk. Wat mooi is aan een touchscreen kiosk is dat de keuze gemaakt kan worden om deze “naadloos” aan te sluiten in het interieur! Op deze manier staat die niet in de weg in de vergaderruimte en kan die efficiënt gebruikt worden. Over de Auteur

Ik schrijf als ondernemer graag over onderwerpen relevant aan ondernemen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo