FB pix Vergroot dankzij Servcorp uw aanzien als kleine onderneming met een virtuele kantoorruimte - Artikelpost

Vergroot dankzij Servcorp uw aanzien als kleine onderneming met een virtuele kantoorruimte

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1460 | Aantal woorden: 745 | Datum: | 0 commentaar

Eigenaars van kleine ondernemingen staan voor een grote uitdaging: hun klantenbestand zien groeien in de vroege fases. Producten van bedrijven die al een gevestigde waarde zijn in de sector verkopen immers beter dan die van nieuwe bedrijven. Het bemachtigen van een goede naam wordt echter een soort van kip-en-ei-situatie: om geloofwaardig te zijn moet u immers al klanten hebben om klanten aan te trekken.

 

Onderschat hierbij zeker niet de waarde van uw aanwezigheid op het web. Als iemand op zoek is naar uw bedrijf, zal zijn zoektocht online beginnen. Een professionele website die eruit ziet alsof er geld aan besteed is, geeft een zeer positieve eerste indruk, terwijl een slecht ontworpen website die moeilijk te navigeren is een slechte indruk geeft van uw bedrijf. Geen website? Dan kunt u net zo goed afscheid nemen van uw klanten.
Vergeet niet dat als het gaat om het promoten van uw merk, er niemand beter is dan uzelf om dit te doen. Als u niet beschikt over een positieve, zelfverzekerde houding, zal niemand anders erover beschikken. Wees niet bang om over uw bedrijf te praten en te doen alsof u al ervaren bent. In plaats van nieuwe klanten te vertellen dat u klein bent en dat ze u een kans moeten geven om u te kunnen bewijzen, maak offertes en beloftes waarvan u weet dat u ze zult kunnen vervullen. Praat groot en handel groot en u zal spoedig groot worden!

 

Het is ook belangrijk om uw bedrijf goed te presenteren. Als u een afspraak hebt met een klant, maar nergens een kantoorruimte hebt om hem te ontmoeten en begroeten, zal u erg ongeorganiseerd overkomen. Indien u niet over de financiële middelen beschikt voor een permanente kantoorlocatie of adres, kunt u een virtueel kantoor overwegen. Deze optie wordt aangeboden door bedrijven als Servcorp. Zulke oplossingen zijn voordelig en geven u de gelegenheid om nieuwe potentiële klanten op een centraal gelegen adres te ontmoeten. Een bedrijfspand geeft klanten de indruk dat u een goed geleid, succesvol bedrijf hebt, en binnenkort zal dit ook werkelijkheid worden. Klanten kopen met hun ogen en terwijl ze uw voorstel evalueren, kunt u er zeker van zijn dat ze een mentale evaluatie maken van de toestand van uw bedrijf. Het kan geen kwaad om u te gedragen als een succesvolle speler in uw branche: ga langs bij netwerkbijeenkomsten en leer door anderen uw sector kennen. Doe aan netwerken, ga naar conferenties en probeer alle mogelijke relevante diploma’s te behalen. Goed begonnen is half gewonnen: bouw daarom aan uw geloofwaardigheid in de vroege stadia van uw bedrijf.

 

www.servcorp.be/nl

 

Over de Auteur

Huur een virtuele kantoorlocatie van Servcorp en vergroot de geloofwaardigheid van uw kleine onderneming

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo