FB pix verschil tussen bedrijfs, kantoor en winkelruimte - Artikelpost

verschil tussen bedrijfs, kantoor en winkelruimte

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2295 | Aantal woorden: 349 | Datum: | 0 commentaar

U als ondernemer bent hopelijk later van plan om uit te breiden. Vaak beginnen de meeste ondernemers vanuit huis maar mocht je gaan groeien dan komt er een tijd dat je eigen huis te klein is en je simpel weg naar een pand.

Nu zijn er een hoop termen voor het zoeken naar ruimte om in te werken. Je leest: Bedrijfsruimte, kantoorruimte, winkelruimte, kantoorpanden, bedrijfspanden, winkelpanden, etc. etc. Zo kan je nog wel even doorgaan. 

IN mijn vorige artikel heb ik al uitgelegd wat de voor en nadelen zijn van huren of kopen van bedrijfsruimte. Maar er is dus verschil in kantoorpanden huren en bedrijfspanden huren

Bedrijfsruimte wordt vaak gezien als een werkplaats of een magazijn en is vaak te vinden op industrieterreinen. Vaak wordt dit niet gezien als een kantoorpand, deze zijn vaker vespreid en nemen over het algemeen minder ruimte in beslag dan bedrijfsruimte.

Een grote sporthal is bijvoorbeeld bedrijfsruimte en geen kantoorruimte. Als het de volledige ruimte in beslag neemt en het 1 gebouw is wordt het simpelweg ook pand genoemd. 

Een bedrijfsruimte mag je in enkele keren ook gebruiken als kantoor. Het draait dan om de eisen of het bedrijfspand ook als kantoorruimte kan voldoen. Vraag na bij je makelaar of bij de ARBO. Kantoorpanden zijn over het algemeen per vierkante meter ook goedkoper dan bedrijfspanden

Dan als laatst heb je ook nog winkelpanden. Wil je winkelpanden huren dan wordt dit eigenlijk gewoon gezien als bedrijfsruimte. Wel zit er vaak nog een klein kantoor achter. Nogmaals dit is mogelijk. Je kan ook gewoon een bureau en een stoel neerzetten.Over de Auteur

Mijn naam is Ronald en ben al sinds 1998 actief in de vastgoedwereld. Heb een aantal verschillende bedrijven in de vastgoed. Bedrijfspanden huren, Winkelpanden Huren of Kantoorpanden huren Op dit moment ben ik nog bezig met een blog waarin ik veel nieuws en weetjes ga vertellen over de vastgoed in zowel binnen als buitenland.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo