Voor als jij die ICT-genie bent - Artikel Post - Artikel Marketing

Voor als jij die ICT-genie bent

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: ErikO
Gezien: 565 | Aantal woorden: 544 | Datum: Mon, 19 Aug 2013 | 0 commentaar

Ben jij het die urenlang achter de computer kan zitten zonder zich een seconde te vervelen? Nee, niet omdat je verslaafd bent aan een game bijvoorbeeld. Gewoon omdat het je zoveel plezier geeft omdat het je vak is? Reageer dan zo snel mogelijk op een ICT vacature!

Wie weet ben jij wel de volgende die kan rekenen op een prachtige cariere op dit gebied. Computeren saai? Dat is grote onzin, want ondanks de crisis ligt er ook voor jouw als ICT-er een baan in het verschiet waar je altijd alle voldoening uit kunt halen. Als je het echt leuk vindt wat je doet hoef je nooit meer te werken, omdat het simpelweg gewoon niet voelt alsof het je werk is. Het is net als een hobby, maar dan krijg je er nog betaald voor ook! Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar bekijk de ICT vacature eens om te zien dat dit niet zo is. Alles begint met een vacature. Bij de kapper, de kantoorbaan, de journalist, de musicalster en ook in de ICT betekent dit het begin van een mooie nieuwe uitdaging.

Daag jezelf uit door in dit geweldige avontuur te stappen om af te rekenen met al die sollicitatie's die op niks uitliepen of de sleur van je huidige baan te doorbreken. Hou je hoofd financieel boven water en geniet van het werk als ICT-er. Alles begint altijd met in actie komen, dus wie wil reageren op de ICT vacature zal toch echt zelf de eerste stap moeten zetten. Niemand anders gaat het voor je doen. Als je thuis gaat zitten afwachten gebeurt er ook niks. Dan loop je ook nog eens het grote risico dat een ander je voor is. Zo'n nieuwe kans aangrijpen is stoer, maar dan moet je er wel vol voor gaan om er uit te halen wat er in zit. Zo kun je achteraf gezien, ongeacht de afloop, altijd nog zeggen dat je tenminste je uiterste best hebt gedaan om je doel te bereiken. Ga aan de slag in de hippe ICT-wereld! Leer inspirerende collega's kennen waar je veel van kunt opsteken, maar ontdek vooral wie jijzelf als ICT-er bent. Pak wat je pakken kan. Dit is dé mogelijkheid om jezelf te laten zien en anderen te showen wat je kan.

Laat die kans niet aan je neus voorbij gaan. Laat, mocht het tot een gesprek komen, maar eens zien wat jouw anders maakt dan al die anderen. Overal willen ze mensen die net dat beetje extra hebben. Het is aan jouw om te laten zien dat jij geen doorsnee sollicitant bent, maar juist met je kwaliteiten veel kan betekenen voor anderen. Waar wacht je nog op? De ICT-wereld is op zoek naar jouw!Over de Auteur

Dti artikel is geschreven door www.immenso.com

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo