Voordelen detachering civiele techniek - Artikel Post - Artikel Marketing

Voordelen detachering civiele techniek

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: bakker64
Gezien: 631 | Aantal woorden: 388 | Datum: Fri, 29 Aug 2014 | 0 commentaar

Aan detachering zitten veel voordelen, zowel voor werkgever als werknemer. Bij detachering worden werknemers geleend van een derde partij, dit kan bijvoorbeeld het detacheringsbureau zijn. Formeel gezien is de derde partij dus de werkgever van het personeel. Degene die personeel nodig heeft is opdrachtgever en inhuurder. Het detacheringsbureau neemt dus de risico’s opzich als het gaat om ziekte of bij ontslag. Detachering komt veel voor in de techniek, financiële wereld en de ICT. 

Voordelen werkgever
Voor de werkgever die gedetacheerd personeel in dienst neemt zijn er diverse voordelen. Je kunt namelijk tamelijk eenvoudig hoogopgeleid personeel inhuren. Zo heb je altijd werknemers in huis die kennis en ervaring hebben. Daarnaast zit je niet vast aan deze werknemers. Je hebt ze immers maar tijdelijk aan je bedrijf gebonden en die hoef je ze dus niet te ontslaan wanneer het niet zo goed gaat met het bedrijf. Voor een bedrijf is het goed om eens nieuwe mensen binnen de organisatie te laten kijken. Deze mensen komen met een frisse blik en hebben nieuwe ideeën. Ze kunnen zeer inspirerend werken.

Voordelen werknemer
Ook voor de werknemer zijn er diverse voordelen te benoemen als het gaat om werken via een detacheringsbureau. Zo kun je bijvoorbeeld gemakkelijk en snel werkervaring opdoen bij diverse bedrijven en bij verschillende opdrachtgevers. Elk bedrijf is nu eenmaal anders en werkt op een andere manier. Het is goed om deze verschillen eens zelf mee te maken. Verder bind je je ook niet aan een bepaalde baan of richting, omdat je makkelijk kunt wisselen van baan en organisatie. Als laatste heb je te maken met goede arbeidsvoorwaarden en een goed salaris als je via detachering werkt.

 

Wanneer je ervaring op wilt doen in de techniek branche is het wellicht interessant om eens te kijken naar detachering civiele techniek. Banen die hier onder vallen zijn bijvoorbeeld civiel engineer, werkvoorbereider, calculator, tekenaar en uitvoerder. 

Over de Auteur

Detacheringen is een veel gebruikte manier van personeel inhuren. Het is voor zowel werkgever als werknemer een voordelige manier.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo