Voorkom beschadigde e-commerce pakketjes - Artikelpost

Voorkom beschadigde e-commerce pakketjes

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 431 | Aantal woorden: 814 | Datum: | 0 commentaar

Webshops schieten als paddenstoelen uit de grond! In 2007 waren er nog maar zo’n 5.000 webshops in Nederland en was je nog redelijk uniek met een online winkel. In 2020 hebben we er maar liefst 10 keer zo veel! Het aantal pakketverzendingen neemt hierdoor logischerwijs ook flink toe. Helaas zien we nog te vaak dat producten beschadigen door slechte verpakkingen. 

Bescherm jouw producten goed

Als eigenaar van een webshop is het belangrijk dat jij je producten goed beschermd. Nadat het product jouw magazijn verlaat komt het terecht in een bus, een ander magazijn, een sorteerruimte, weer een andere bus, etc. Jouw pakket legt een hele weg af met verschillende obstakels. Met goede beschermende verpakkingsmaterialen zorg je ervoor dat jouw pakket netjes bij de consument wordt afgeleverd. We hebben een paar tips om je op weg te helpen bij het vinden van de juiste verpakkingsmaterialen: 

 

  1. Bespaar kosten met goede dozen op maat: zorg voor een goede doos op maat, zodat producten tijdens het transport minder hoeven te verduren. Daarnaast heb je ook minder opvulmateriaal nodig met een doos op maat. 

  2. Gebruik opvulmateriaal: door te kiezen voor opvulmateriaal zorg je ervoor dat jouw producten niet los in de doos liggen. Het opvulmateriaal fungeert als schokwerend materiaal.  

  3. Zorg voor makkelijke te openen dozen: het niet gemakkelijk kunnen openen van een verpakking of doos is een grote ergernis bij consumenten. Zorg er daarom voor dat jouw consumenten dit niet overkomen. 

Denk jij ook na over het starten van een webwinkel? Ben jij nog op zoek naar een goede verpakkingsmaterialen groothandel? Kijk dan eens op de website van Paper Planet Shop. Bestel gemakkelijk online jouw brievenbusdoosjes, verzendkokers, boekverpakkingen, postdoosjes of verzenddozen. De verzendverpakkingen zijn speciaal ontwikkeld voor e-commerce, zodat bestellingen zorgeloos verzonden kunnen worden. 

Verzenddozen personaliseren

Geef de verpakking van jouw producten een persoonlijke touch mee. Zorg dat de look en feel die de consument heeft gezien in jouw webshop doorgetrokken wordt in jouw verpakkingen voor een professionele uitstraling. Gepersonaliseerde verzenddozen met het logo en de huisstijl van jouw webshop hebben een positieve uitwerking op de beleving van de consument bij jouw webshop.Over de Auteur

Paper Planet Shop is een verpakkingsmaterialen webshop. De verpakkingsmaterialen zijn gemakkelijk online te bestellen. Wij zijn er voor uw gemak! 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo