Waar voldoet een gezonde werkplek aan? - Artikel Post - Artikel Marketing

Waar voldoet een gezonde werkplek aan?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 180 | Aantal woorden: 378 | Datum: | 0 commentaar

Wie wil dat nou niet? Een gezonde werkplek! Juist, we willen natuurlijk graag werken in een gezonde werkomgeving. Waar voldoet een gezonde werkplek aan en hoe creëer je die plek dan? Hieronder een aantal tips voor een gezonde werkomgeving.

Zorg voor daglicht en frisse lucht

Mensen onderschatten nog wel eens de werking van voldoende daglicht en frisse lucht. Frisse lucht van buiten bevat meer zuurstof dan lucht die al een tijdje in een ruimte aanwezig is. Zet in de ochtend de ramen van kantoor eens open en doe dit gedurende de dag nog eens in de pauze. Verder zorgt een frisse en goed verlichte werkplek ook voor een omgeving waarin men fijn werkt. Dit komt ten goede aan de productiviteit van medewerkers.

Zorg voor prettige werkplekken

Een werkplek op kantoor is niet zomaar een bureau, computer en stoel. Nee, dit moet je echt breder zien. Dit moet een bureau zijn die op de juiste werkhoogte verstelbaar is, een scherm wat op de juiste hoogte zit zodat mensen niet met hun nek krom moeten, een beaustoel die verstelbaar is zodat iedereen prettig kan zitten zonder extra spanning op de spieren te zetten, maar bevat ook zeker ergonomische hulpmiddelen zoals polssteunen, verticale muizen en voetensteunen.

Fijne collega’s

Vergeet ook niet dat een gezonde werkplek ook een werkplek is waar je werkt met leuke mensen om je heen die samen een team vormen en ook op persoonlijk vlak goed klikken. Geluk, plezier, lachen, humor, zijn allemaal onderdeel van je gezondheid.

Is jouw werkplek gezond?

Naast bovenstaande zijn er nog meer factoren te benoemen die elk op een eigen manier bijdragen aan een gezonde werkplek. Weet je niet waar je moet beginnen? Laat je dan goed adviseren door een specialist of doe een test op www.deoptimalewerkplek.nl.Over de Auteur

Ergonomique, de leverancier voor ergonomische producten zoals polssteunen, verticale muizen, voetenbanken, documenthouders en monintorarmen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[130 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo