Wat voor player ben jij? - Artikel Post - Artikel Marketing

Wat voor player ben jij?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Futuromarketing
Gezien: 925 | Aantal woorden: 480 | Datum: Fri, 19 Nov 2010 | 0 commentaar

Weet jij van jezelf wat voor player jij bent? Is dit een A, B of een C player? Laat ik eens de verschillende "types" voor jou omschrijven met een voorbeeld wat wij allemaal kennen; voetbal!

Een C player is een nogal negatieve persoon, iemand die steen en been klaagt over alles en nog wat en die altijd met een "ja maar..." de conversatie aangaat. En die "ja maar" is altijd weer een negatief argument tegen de enthousiaste persoon in. Het maakt niet uit wat je zegt of voorstelt, ze kijken altijd naar hetgeen wat er fout kan gaan. C players zijn dus personen die alle energie uit de A players kunnen trekken. A players en B players blijven liever uit de buurt van C players omdat ze weten dat C players hun energie niveau behoorlijk omlaag trekken en zelf dus ook in een negatieve flow terecht zal komen.

Terug naar het potje voetbal...
C players kan je dus het beste plaatsen op de tribune of langs de zijlijn. Klagen en schelden op de mensen die het spelletje wel "durven" te spelen. Ze weten het allemaal heel goed te vertellen over hoe het zal moeten, maar zelf zullen ze niet deel nemen aan het spel. Want daar voelen zij zich zelf te goed voor, waarom? Geen idee.

Zo zal het dus ook in het leven en ondernemen zijn. C players zullen altijd langs de zijlijn blijven staan om zo wat te klagen en te "smoezen" over andere. Zelf zullen zij weinig of geen actie ondernemen en zullen zij dus ook geen verliezen of overwinningen kennen. Ze blijven liever toekijken en afwachten.

Terug komend naar de economie, blijf jij liever afwachten totdat er wat gebeuren gaat?

Is dit herkenbaar voor je, en zie jij jezelf als een C Player? Dan is de vraag aan jou of je negatief blijft of dat je vanaf NU echt verbetering wilt in je leven waardoor je ook gaat meemaken wat overwinnen is!

Zo ja?
Ga dan ten eerste meer om met mensen die zich als B player kunnen omschrijven. Zo kan je dus je manier van denken naar een hoger niveau brengen. C players weten zich namelijk makkelijk te beïnvloeden door de negatieve meningen van andere C players. Wanneer je meer met B players om zal gaan wordt je vanzelf ook een B player.

Wil je weten wat voor type mensen B players zijn? Meer info vind je op http://www.hoederijkenrijkerworden.nl/

Groeten, Jean-Paul Blommaert

 

Over de Auteur

Jean-Paul Blommaert is een jonge ondernemer, maar volgens sommige iemand met een oude geest. Hij heeft een vrij brede visie op de wereld en op het nieuwe ondernemen. Oude ideeën sterven uit en maken plaats voor het nieuwe en groter denken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo