FB pix Werken in de zorg, is zoveel meer dan je denkt - Artikelpost

Werken in de zorg, is zoveel meer dan je denkt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1061 | Aantal woorden: 442 | Datum: | 0 commentaar

Mensen die met heel hun hart werken, ze zijn er nog steeds! De zorgsector is booming. En dat stopt voorlopig niet. Wil jij echt iets betekenen voor anderen en ben je op zoek naar een uitdagende baan waar jij je nooit verveeld? Ga dan werken in de zorg. Deze baan zorgt ervoor dat niet alleen jij vrolijk naar je werk gaat, ook de patiënten worden blij van jou.

Jouw werk heeft enorm veel invloed op andere levens

Werken in de zorg, zorgt ervoor dat jij anderen hun levens verandert. Jij bent de positieve invloed die zij hard nodig hebben. En je hebt niet enkel invloed op jouw directe patiënten, ook gezinnen en families raak je. Jij helpt om een nieuw leven op de wereld te zetten, helpt de mensen die jou het hardst nodig hebben of helpt een leven van het einde te redden. Verschil maken. Dat is waar het om draait in de zorgsector.

Er is een grote vraag naar personeel in de zorg

Ook komend jaar helpt de overheid om het personeelstekort in de zorg op grote schaal aan te pakken. Dit houdt in dat het voor jou nóg makkelijker wordt om je te laten omscholen en te starten met werken in de zorg.

Wij zijn Zorgdesq

Zorgdesq voert arbeidsbemiddeling binnen de zorgsector. Ook als je niet op zoek bent naar een vaste baan, maar liever een tijdelijke opdracht zoekt of flexibel inzetbaar bent, bieden ze jou een enorm aanbod van vacatures in de zorg. Samen groeien. Dat is waar ze voor staan. Dus niet alleen de zorgorganisatie, ook de werknemer moet opbloeien. Hoe ze dat doen? Simpel, maar duidelijk: met aandacht. Aandacht voor elkaar én voor elkaars behoeften en belangen. We doen wat we zeggen en zeggen wat wij doen. Persoonlijk contact, betrokkenheid en transparantie: deze uitgangspunten mogen natuurlijk niet ontbreken. ZorgdesQ is actief in de hele regio Noord-Brabant, Gelderland en Noord-Limburg.Over de Auteur

Zorgdesq voert arbeidsbemiddeling binnen de zorgsector. Ook als je niet op zoek bent naar een vaste baan, maar liever een tijdelijke opdracht zoekt of flexibel inzetbaar bent, bieden ze jou een enorm aanbod van vacatures in de zorg. Samen groeien. Dat is waar ze voor staan. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo