FB pix Werken in Rotterdam - Artikelpost

Werken in Rotterdam

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1901 | Aantal woorden: 493 | Datum: | 0 commentaar

Met de grootste en drukste haven van Europa is het niet vreemd dat Rotterdam vol bedrijvigheid is. Van oudsher is de haven een plek waar veel mensen aan het werk zijn. Misschien wordt er bij werken in de haven van Rotterdam vaak aan banen gedacht die met het laden en lossen van de schepen te maken hebben. Maar de havens zorgen voor een heel scala aan vacatures. Van kantoorbanen tot met de voeten in de klei, van uitvoerders tot managers. De Rotterdamse haven biedt banen op alle mogelijke niveaus.

Maar Rotterdam heeft meer vacatures dan alleen in de havens. Zoals in ieder grootstedelijk gebied zijn in Rotterdam banen te vinden in (bijna) iedere branche. Het maakt niet uit of je werk zoekt als chauffeur, in de bouw, in de telecom, in de zorg, bij de gemeente of in de havens: de baan die bij je past vind je in Rotterdam.

Hoe vind je leuke vacatures in Rotterdam?

Of je nu op zoek bent naar een vaste baan of tijdelijk werk zoekt, je moet de vacatures in Rotterdam die jou op het lijf geschreven zijn natuurlijk wel vinden. Je kunt zelf op zoek naar de banen die Rotterdam te bieden heeft. Maar er is een snellere en gemakkelijkere optie: het uitzendbureau.

Voor het eerst in twee jaar zijn de grote uitzendbureaus weer actief aan het werven. Zou het een eerste teken zijn dat de economische crisis op zijn einde loopt? In ieder geval betekent het dat er genoeg vacatures in Rotterdam zijn! En dat ze aangeboden worden via het uitzendbureau. Grote kans dat jij er ook leuke banen tussen vindt.

Rotterdam werkt

Het gaat goed met de werkgelegenheid in Rotterdam. Het aantal bedrijven in de regio neemt toe. In de laatste tien jaar is dit aantal zelfs in de hele regio met 25% gestegen. Maar ook in de regio stad Rotterdam is het aantal met 13% omhooggegaan. Betekent dit nu alleen dat Rotterdammers ondernemende types zijn en voor zichzelf beginnen? Of dat bestaande bedrijven de regio Rotterdam een goede plek vinden om gevestigd te zijn? Wat het ook is, iedereen plukt de vruchten van de extra bedrijvigheid in onze regio.  Want in dezelfde periode is de werkgelegenheid gestegen met 6%. Prima nieuws dus voor mensen die vacatures in Rotterdam zoeken.

En er is helemaal goed nieuws voor degenen die banen in Rotterdam in de bouw zoeken. De bedrijven die erbij komen hebben bedrijfsruimte nodig. En de bedrijventerreinen in Rotterdam hebben op dit moment een minimale leegstand. Eigenlijk te weinig om goed te functioneren. Wat als gevolg heeft dat er in de bouw genoeg banen in Rotterdam aangeboden worden.Over de Auteur

Nog een tip: neem een kijkje op een website die je specifiek de banen in Rotterdam laat zien, zoals: de vacatures Rotterdam pagina op de website van Randstad uitzendbureau.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo