Werken vanuit een 19e-eeuwse villa in Utrecht? - Artikel Post - Artikel Marketing

Werken vanuit een 19e-eeuwse villa in Utrecht?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 368 | Aantal woorden: 398 | Datum: | 0 commentaar

Is thuis ´werken´ toch niet echt jouw ding en ben je op zoek naar een bijzondere werkplek in Utrecht? Het wordt steeds meer duidelijk dat je werkomgeving een directe invloed heeft op je prestaties. Het is daarom belangrijk dat je ergens kunt werken waar je je thuis voelt maar waar je ook geconcentreerd en efficiënt kunt werken. Dit geldt zeker voor zzp'ers en startups die nog geen eigen kantoor hebben.

Werken vanuit een 19e-eeuwse villa in Utrecht

Als broker van kantoorruimtes komen we vaak fraaie kantoorlocaties tegen, maar deze bijzondere locatie verdient volgens ons wel een eervolle vermelding. Dit business center in Utrecht, Oorsprongpark is gelegen in de vrijstaande villa ´De Oorsprong´ aan de rand van de binnenstad van Utrecht. De villa werd gebouwd in 1832 en was oorspronkelijk een woonhuis en werd later in gebruik genomen door de Universiteit van Utrecht. Eind vorige eeuw werd dit rijksmonument volledig gerenoveerd en tegenwoordig biedt het plek aan diverse bedrijven die er kantoorruimte huren.

Wat voor ruimtes zijn er beschikbaar?

De villa biedt op dit moment diverse ruimtes op de begane grond, op de eerste en op de tweede verdieping. Je kunt hier je eigen afgesloten kantoorruimte huren die helemaal van jou is, of je kunt ervoor kiezen om een of meerdere werkplekken te huren in een open kantoor. Er zijn hier meerdere coworking spaces beschikbaar waar je samen met andere ondernemers werkt in een gemeenschappelijke ruimte. Ook zijn er diverse vergaderruimtes, een receptie, een bar, een lunchroom en een riante tuin.

De locatie van de kantoorvilla in Utrecht

De villa ligt op een ideale locatie aan het Oorsprongpark en de Biltstraat in Utrecht. Je bent binnen no-time in het centrum van de stad en in de directe omgeving vind je meer historische kantoorgebouwen. De villa beschikt over eigen parkeerplaatsen en Station Utrecht Oorsprongpark ligt om de hoek.

Heb je interesse? Bezoek onze website voor meer informatie over deze fraaie coworking space in Utrecht, Oorsprongpark.Over de Auteur

MatchOffice is een broker van kantoorruimtes en werkplekken. Via MatchOffice.nl vind je snel en gemakkelijk je nieuwe kantoorruimte.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[391 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[120 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[118 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[113 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo