Zakelijk succes te vieren? Tijd voor een knalfuif in hartje Groningen! - Artikel Post - Artikel Marketing

Zakelijk succes te vieren? Tijd voor een knalfuif in hartje Groningen!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 224 | Aantal woorden: 656 | Datum: | 0 commentaar

bedrijfsfeest

Een geslaagde deal of een beetje teambuilding gaan natuurlijk fantastisch samen met een gezellig bedrijfsfeest. Is het aan jou om dat te organiseren? De Pudding staat je bij! Misschien hebben jullie wel de deal van het jaar gesloten. Wellicht zijn jullie de start-up fase voorbij en is het tijd om echt te gaan beginnen met jullie nieuwe onderneming. Anderzijds zoeken jullie een goeie gelegenheid om elkaar beter te leren kennen en de teamgeest te versterken.
Wat de specifieke reden ook is om een bedrijfsfeest in Groningen te vieren, De Pudding helpt je maar wat graag aan jullie ideale locatie! Laat ons daarom gerust weten wat jullie wensen zijn, hoeveel mensen je verwacht en welke voorzieningen jullie allemaal nodig gaan hebben. Samen kiezen we de ruimte uit die perfect bij deze wilde plannen past. Vervolgens maken we een draaiboek en zorgen we voor een passende aankleding van de locatie die jij op het oog hebt. De Pudding neemt je zoveel mogelijk zorgen uit handen, zodat je alleen maar met je collega’s hoeft te genieten van een welverdiend bedrijfsfeest in hartje Groningen!

Locaties

De veelzijdigheid van het aanbod van De Pudding doet soms zelfs óns steil achterover slaan. Je kunt het bij ons qua verschillende ruimtes namelijk zo bont krijgen als je zelf maar wilt! De Puddingfabriek, onze thuisbasis, is een prachtig voorbeeld van de diverse mogelijkheden die we te bieden hebben. De ruimte is in verschillende stukken op te delen, zodat je ook gemakkelijk de partities die je niet nodig hebt kunt afschermen. Doe bovendien je voordeel met het aantrekkelijke binnenplein, waarmee je jezelf in staat stelt de feestelijkheden naar buiten te verplaatsen!

 

Maar daar blijft het niet bij. Ook bekende plekken als Martiniplaza en de Oosterpoort behoren tot de mogelijkheden. Laat vanwege de populariteit van deze locaties wel ruim van tevoren weten wanneer jij jouw grote dag wilt organiseren. En kies jij met je collega’s en jullie kersverse onderneming zo letterlijk en figuurlijk mogelijk het ruime sop? Dan is een fuif op het monumentale zeilschip Mars wel zo toepasselijk!

Over de Auteur

Lees de leuke blogs van de Pudding

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[252 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[172 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[124 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo