FB pix Zelfstandig ondernemen vanuit huis - Artikelpost

Zelfstandig ondernemen vanuit huis

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1999 | Aantal woorden: 617 | Datum: | 0 commentaar

Zelfstandig ondernemen hoeft helemaal niet moeilijk te zijn, mits je maar goed weet waar je aan begint. Nu het overal moeilijker dan ooit lijkt om aan een goede baan te komen is het verstandig om de mogelijkheden om voor jezelf te beginnen eens te bekijken. Anders dan bij een eigen offline winkel is het vaak niet nodig om grote investeringen te doen. Dat betekent dat je op een relatief veilige manier kunt kiezen voor een eigen webwinkel en zelfstandig ondernemen voor iedereen bereikbaar is.

 

Zelfstandig ondernemen is leuk

Allereerst is zelfstandig ondernemen hartstikke leuk, aangezien we er allemaal van houden om andere mensen van onze producten of diensten te voorzien. Dat we er dan vervolgens ook nog eens geld mee kunnen verdienen is als het ware een bonus, aangezien we ons vooral erg nuttig kunnen maken. Zelfstandig ondernemen zorgt bovendien voor een enorm gevoel van waardering wanneer we er in slagen om alles goed op de rails te krijgen. Zodra we merken dat het ons gelukt is kunnen we terugkijken op iets dat we volledig zelf hebben opgebouwd en waar we daarom best een beetje trots op mogen zijn.

 

Zelfstandig ondernemen biedt vrijheid

Zelfstandig ondernemen is daarnaast erg interessant vanwege het feit dat het ons een enorme hoeveelheid vrijheid zal bieden. We kennen natuurlijk allemaal de verhalen van de ondernemers die 80 uur per week draaien, maar dat betekent niet dat je daar niet op een andere manier mee om kunt gaan. Het opzetten van een eigen webwinkel vraagt om een investering van tijd, maar er is aan de andere kant ook meer dan voldoende ruimte voor ontspanning. Zodra je webwinkel eenmaal staat kun je zelfstandig ondernemen en bestaat er daarbij voldoende tijd om bijvoorbeeld eens ontspannen op het terras plaats te nemen.
Zelfstandig ondernemen vanuit huis

Zelfstandig ondernemen is bovendien mogelijk vanuit huis, waardoor je geen risico hoeft te lopen met dure kantoorpanden en andere investeringen. In plaats daarvan is het vaak voldoende om thuis de eettafel te gebruiken als een bureau en achter de computer te werken aan de verschillende aspecten van een online onderneming. Zo heb je de mogelijkheid om heel klein te beginnen en de kosten op die manier zo laag mogelijk te houden. Het gebruiken van een open-source webwinkel software pakket is gratis. Voorbeelden hiervan zijn Magento, osCommerce en VirtueMart. Mijn voorkeur gaat uit naar Jigoshop, dit is een ideale webwinkel oplossing voor beginnende webwinkeliers, of voor webwinkels waarin weinig producten worden aangeboden. Jigoshop is geheel gratis en werkt onder WordPress, een populair CMS systeem. (Dit weblog werkt ook met WordPress, en ik ben er erg tevreden over!). Ook het maken van een webwinkel webdesign ontwerp hoeft geen vermogen te kosten. Wanneer je gebruik maakt van een kant-en-klare Jigoshop template, dan hou je de kosten laag. Kijk maar eens op www.zign.nl. Dat is een goede Nederlandse site waar veel verschillende kant-en-klare Templates worden aangeboden, waaronder ook JigoShop Templates. Ze hebben zelfs gratis JigoShop templates om uit te proberen!

Zo begin je thuis met weinig kosten je eigen webwinkel. En zodra je webwinkel een succes blijkt kun je er altijd nog voor kiezen om groter te groeien, bijvoorbeeld wanneer het zelfstandig ondernemen je op dat moment erg goed bevalt. Veel succes!

Over de Auteur

Irma werkt al jaren als zelfstandig ondernemer. Ooit is ze begonnen met een webwinkel in kinderkleertjes, en in de loop der jaren zijn daar verschillende andere succesvolle webwinkels bijgekomen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo