Autorijschool Den Haag - Artikel Post - Artikel Marketing

Autorijschool Den Haag

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Twimpress
Gezien: 584 | Aantal woorden: 441 | Datum: Thu, 17 Jan 2013 | 0 commentaar

Autorijschool Den Haag
Verkeersschool Alert is een autorijschool in Den Haag en geeft les in Den Haag en omgeving. De rijschool heeft een ontzettend hoog slagingspercentage die varieert  tussen de 65% en de 80%. Door het hoge slagingspercentage heeft de autorijschool in Den Haag de stap genomen om slagingsgarantie aan te bieden. Dit houdt in dat Verkeersschool Alert de herkansing van de leerlingen betaald mochten deze niet in één keer slagen.

Doordat deze autorijschool in de stad Den Haag les geeft leren de studenten ontzettend snel met het drukke verkeer en onoverzichtelijke situaties omgaan. Veel rijlessen worden gereden in de omgeving waar ook zal worden afgereden. Dit is ook een reden waarom het slagingspercentage zo ontzettend hoog is.

Het aantal rijlessen die de studenten bij Verkeersschool Alert nemen ligt ongeveer op het gemiddelde van Nederland. In Nederland nemen studenten gemiddeld 40 uren rijles voordat ze beginnen aan het praktijkexamen. Het slagingspercentage daarentegen is bij Verkeersschool Alert Den Haag vele malen hoger dan het gemiddelde van Nederland die op ongeveer 40 tot 50 procent ligt.

Omdat er zo veel ontzettend veel veranderd in en om de auto vinden wij het leuk om een aantal wist je datjes te publiceren. Het gaat vooral om weetjes over de auto en de rijbewijs in Nederland door de jaren heen.

Autogeschiedenis Nederland
In 1901 vond het eerste dodelijke auto-ongeluk in Nederland plaats. Vijf jaar later in 1906 werd het rijbewijs in Nederland ingevoerd. Dit is nog lang niet het bewijs die we tegenwoordig kennen. Een aantal jaar later, in 1910 werden buitenlandse rijbewijzen ook geldig in Nederland. In 1927 werd in Nederland het rijexamen ingevoerd. Deze rij-examen was nog lang niet zo professioneel als we deze nu kennen. Zo'n examen duurde meestal een kwartiertje.

Autorijschool in Delft
Verkeersschool Alert is wellicht geen autorijschool in Delft maar de rijschool ligt net buiten Delft aan de rand van Den Haag. De rijschool geeft ook rijlessen in Delft, Zoetermeer, Rijswijk en Leidschendam.

Over de Auteur

Verkeersschool Alert is actief in Den Haag, Ypenburg, Leidschenveen, Leidschendam, Rijswijk, Delft, Nootdorp-Pijnacker en Zoetermeer. Kijk voor meer informatie op www.verkeersschoolalert.nl/denhaag.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo