Barista inhuren voor een compleet evenement - Artikelpost

Barista inhuren voor een compleet evenement

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 388 | Aantal woorden: 394 | Datum: | 0 commentaar

Wil je dat er op jouw evenement de koffie wordt geschonken die ook in heerlijke koffietenten wordt geschonken? Dan kan je bij ons precies hetgeen huren wat je daarvoor nodig hebt! Het is bij ons mogelijk om onze complete koffiebar te huren. Wanneer je deze bar huurt kan je ervoor kiezen het complete pakket te kiezen. In dit pakket zit natuurlijk de koffiebar met de ingrediënten die benodigd zijn voor het maken van de lekkerste koffies. Maar daarnaast zit in dit pakket ook een barista inhuren op locatie. Onze barista kan alle soorten koffie maken voor jouw evenement. Bijvoorbeeld de latte, cappuccino of zelfs de ijskoffie. Bekijk onze pakketten en tarieven nu online op de website en kies er een die het beste bij jou en je evenement past!

Barista inhuren kan bij ons

Een barista inhuren op locatie kan erg handig, maar ook leuk zijn voor de gasten van je evenement. Zij kunnen namelijk kennis maken met de barista en het vak. Zo kunnen ze onder andere ook meekrijgen hoe hun favoriete koffie nu wordt gemaakt en wat zij zelf kunnen maken thuis. De barista kan zelfs een soort mini cursus geven, om de gasten te entertainen en ze ook meteen wat bij te brengen. Tijdens deze cursus zullen de gasten daarna thuis ook een professionele bak koffie kunnen zetten en hiervan genieten.

 

Specialist worden?

Wil je liever een professionele cursus krijgen en ook in een pand in plaats van in een kar? Dan je nu ook een van onze barista’s inhuren op jouw locatie of kan je een cursus bij ons volgen. Wij hebben namelijk ook een praktijk waar cursisten hun kunsten kunnen beoefenen en kennis kunnen vergaren. Onze actuele aanbod van cursussen kun je nu online bekijken. Hier vind je tevens ook de rangschikking van onervaren tot specialist. Kies vooral een cursus die past bij jouw huidige kunsten.Over de Auteur

heeft vaker een cursus of barista ingehuurd

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo