FB pix Cursus Engels met Blended Learning: ontdek het met World Speaking - Artikelpost

Cursus Engels met Blended Learning: ontdek het met World Speaking

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1314 | Aantal woorden: 525 | Datum: | 0 commentaar

Stel: u vertrekt binnenkort op reis naar het buitenland en zou graag uw taalkennis bij willen spijkeren om te kunnen communiceren in het desbetreffende land. Of wellicht wilt u uw taalkennis verbeteren voor zakelijke redenen, maar heeft u geen tijd om naar lessen te gaan en u te verplaatsen naar een school? Blended Learning van World Speaking is de perfecte oplossing voor u! Met Blended Learning van World Speaking, heeft u twee methoden om een taal te leren, zonder u te hoeven verplaatsen.

1e kenmerk van Blended Learning: cursus Engels met e-learning

World Speaking, marktleider met taalcursussen op afstand (cursus Engels, Spaans of Frans), heeft een interactief platform gecreëerd, CyberTeachers®, waarmee u op leuke en originele wijze een vreemde taal kunt leren. CyberTeachers® wordt aangepast aan uw niveau en doelstellingen die u wilt bereiken. Hierdoor wordt het leerproces gemakkelijker en effectiever. Op dit e-learning platform zijn alle onderdelen samengevoegd om u naar een gegarandeerd succes te leiden: spreek- en luistervaardigheid, woordenschat en grammatica… Maar CyberTeachers® is tevens aangepast aan uw beroep. U ontvangt dagelijks een les per email zodat u dagelijks de dag kunt beginnen met 5 minuten taaltraining.

2e kenmerk van Blended Learning: cursus Engels per telefoon

Om snel vooruitgang te boeken met een cursus Engels is de slimste manier om de lessen via internet te combineren met de lessen per telefoon, oftewel: Blended Learning. Met de lessen per telefoon volgt u lessen met docenten die het Engels altijd als moedertaal beheersen en die zijn verspreid over 5 continenten. Ze maken deel uit van het World Speaking netwerk. U kunt de lessen volgen wanneer en waar u maar wilt, bij u thuis of waar dan ook ter wereld. Hierdoor kunt u uw cursus voortzetten zonder dat u zich hoeft te verplaatsen. De lessen per telefoon duren 30 minuten, wat ervoor zorgt dat de concentratie optimaal is.

Blended Learning: de effectieve methode

Verschillende onderzoeken tonen het aan: Blended Learning is efficiënter dan de traditionele taalcursussen. Door cursussen per telefoon en via internet dus te combineren, biedt u sneller vooruitgang.

Test nu Blended Learning om uw niveau te verbeteren, door te gaan naar de website & profiteer van 7 gratis proefdagen! >http://www.worldspeaking.nl

Nieuw: kijk nu ook op Facebook voor dagelijkse Engelse lessen!

Bettina G.

Over de Auteur

World Speaking is Europees marktleider in taalcursussen in afstand voor bedrijven, met ruim 30 jaar ervaring en al ruim 300.000 succesvol opgeleide trainees.

Kies nu voor Blended Learning en leer Engels, Frans of Spaans via de telefoon en via internet! Gespecialiseerd in 218 beroepen & volledig aangepaste cursussen aan de wensen en doelstellingen van elke trainee.

Kijk voor meer informatie nu op: http://www.worldspeaking.nl

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo