FB pix Cursus Engels per telefoon met World Speaking - Artikelpost

Cursus Engels per telefoon met World Speaking

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1604 | Aantal woorden: 370 | Datum: | 0 commentaar

Voor velen is het volgen van een taalcursus per telefoon een nieuw concept. Wist u dat telefonisch taalcursussen in Frankrijk al bestaan sinds 1981? World Speaking is degene die is begonnen met deze ontwikkeling, die al 15.000 bedrijven heeft opgeleid. Veel bedrijven kiezen voor deze methode voor economische redenen (de lessen zijn goedkoper dan reguliere cursussen). Daarnaast zijn de lessen veel effectiever!

Cursus Engels die goedkoper is...

Logischerwijs is een les per telefoon goedkoper dan een face-to-face taalcursus. Je hoeft je niet te verplaatsen naar een school, geen tijdsverlies met transport en daarnaast heet u geen extra telefoonkosten aangezien het altijd de docent is die u opbelt. Waar en wanneer u maar wilt kunt u Engels leren. De lessen zijn 24h/7 te reserveren, omdat de docenten zich in verschillende tijdzones bevinden. U zult gebeld worden door een Amerikaan, een Engelsman of een Australiër (afhankelijk van het accent naar uw keuze).

En effectiever!

De telefonische lessen duren 30 minuten. Hierdoor heeft u een optimale concentratie, omdat onderzoek heeft uitgewezen dat een langere lestijd de trainee gaat afleiden en dus leidt tot mindere opname van de stof. De lessen zijn meer dan conversaties alleen. De docent doet beroep op pedagogische documenten, aangepast aan de doelstellingen van de trainee. Afhankelijk van het beroep van de trainee kunnen aan diverse onderwerpen worden gewerkt: een vergadering voorbereiden in het Engels, werken aan documenten die de trainee zelf aanlevert, etc.

World Speaking: marktleider in taalcursussen

Met meer dan 300.000 succesvol opgeleide trainees en 15.000 bedrijven, is World Speaking de marktleider in taalcursussen op afstand voor bedrijven. Sinds enkele jaren, heeft World Speaking ook cursussen speciaal voor particulieren.
Over de Auteur

World Speaking is een taalinstituut met cursussen Engels per telefoon en online. Met Blended Learning (een combinatie van beiden) boekt u snel vooruitgang en profiteert u van de innovatieve methoden van World Speaking.

Kijk snel op http://www.worldspeaking.nl en test de leermethode met gratis 7 proefdagen!
Bettina G.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo