de juiste scriptiehulp vinden - Artikelpost

de juiste scriptiehulp vinden

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 442 | Aantal woorden: 504 | Datum: | 0 commentaar

Online zijn er talloze  aanbieders voor scriptiehulp, scriptiebegeleiding en het corrigeren van scripties. Wanneer je het zoekwoord ''scriptie laten nakijken'' intypt in Google of een andere zoekmachine, verschijnen er zoveel zoekresultaten dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Het is verstandig om je uitgebreid te informeren over de bureaus en particuliere aanbieders waar je oog op is gevallen, aangezien de geleverde kwaliteit sterk kan verschillen. Het corrigeren van scripties is een apart vak, een ambachtswerk, en er zijn maar weinig correctoren die daarin uitblinken. Wanneer je te maken hebt met een strenge begeleider is dit iets waar je rekening mee moet houden als student. 

 

Ook de soort dienst die wordt aangeboden verschilt. De meeste bureaus bieden louter een taalcheck aan. Sommige bureaus corrigeren de taal en geven feedback op structuur en inhoud. Wil je voor de ''full package'' gaan, dan is het goed om een dergelijk bureau in de hand te nemen. Daarnaast is het zo dat een corrector die ook verstand heeft van wetenschappelijke teksten en de inhoud van scripties, eerder taalkundige fouten kan opsporen. 

Ook de prijs is van belang. Wanneer een scriptiebureau een (veel) hogere prijs vraagt dan concurrenten, zou dit argwaan moeten wekken. Bijna alle bureaus maken gebruik van freelancers. Als de prijs sterk afwijkt van concurrenten, dan wil dat niet zeggen dat er ook een hogere kwaliteit wordt geboden, hooguit dat er een goede marketingstrategie wordt gevolgd of dat men bereid is om veel geld van de student afhandig te maken met mooie beloftes.  

Als het inschakelen van een bureau voor jou te prijzig is kun je altijd een particulier in de hand nemen. Op je deze marktplaats voor scriptiehulp, het transcriberen van interviews en scriptiebegeleiding kun je een opdracht plaatsen voor het nakijken van je scriptie of andere scriptiehulp.Over de Auteur

Corrector bij diverse scriptiebureaus, gespecialiseerd in het nakijken van wetenschappelijke teksten. Ruime ervaring op vlak van scriptiebegeleiding en het nakijken van scripties en verslagen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo