De leukste steden voor een meewerkstage - Artikelpost

De leukste steden voor een meewerkstage

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 381 | Aantal woorden: 739 | Datum: | 0 commentaar

Bij sommige studenten zit het standaard in het studiepakket en bij andere studenten niet, maar je hebt er vast wel eens van gehoord: een meewerkstage. Het is een extra toevoeging voor je studie en op je CV. Je leert er namelijk van alles: hoe het is om voor een echt bedrijf te werken, wat je sterke en zwakke punten zijn en hoe je de geleerde theorie in de praktijk kan toepassen. Maar er zijn zoveel steden waar je een meewerkstage kan doen, welke stad is uiteindelijk de leukste stad en wat hebben ze te bieden? We zetten drie steden voor je op een rijtje om de keuze wellicht wat makkelijker te maken. 
Amsterdam

Onze hoofdstad kan natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje! De grachten, het Museumplein, de Dam… Genoeg hotspots om je niet te vervelen tussen het werken door. Op het Leidseplein vind je de leukste terrasjes om je vrienden en familie mee naartoe te nemen. Daarnaast zijn hier ontzettend veel bedrijven gevestigd; hier zit vast een bedrijf van jouw interesse tussen! 


Groningen

In het hoge Noorden heb je de mooie stad Groningen. In eerste instantie zou je misschien niet verwachten dat deze stad op dit lijstje zou staan, maar niets is minder waar. Een stage in Groningen kan juist leuk zijn! Misschien moet je wel verhuizen en kan je daar een heel nieuw leven opbouwen. Nieuw huis, nieuwe vrienden, nieuwe stad… Vergeet ook niet om langs de Grote Markt te gaan en een eierbal te eten! 


Utrecht

Of je nou in Enschede of Maastricht woont: Utrecht is voor elke student goed te bereiken. Door de centrale ligging is het geen enkel probleem om in deze stad een meewerkstage te lopen. Daarnaast heb je mooie grachten met leuke kroegjes en het Neude met gezellige terrasjes. Dit zijn uitstekende plekjes om gezellig met je collega’s te lunchen of een ‘vrijmibo’ te houden. Ook heb je de mooie Domtoren en goede winkels voor uitgebreide shopsessies. 


Over de Auteur

De auteur is gepassioneerd over opleiden. Hierdoor helpt hij graag studenten die opzoek zijn naar een stageplek in dit proces. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo