FB pix De voordelen van Spaans leren - Artikelpost

De voordelen van Spaans leren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1486 | Aantal woorden: 514 | Datum: | 0 commentaar

Leek de economie weer even op te flakkeren, krijgt ze tegenwoordig weer klappen. Specialisten waarschuwen al dat dit zich vooral vanaf 2012 zal laten voelen. Dat betekent waarschijnlijk opnieuw het schrappen van banen en een stevige ronde besparingen. Reden te meer om je in te dekken op de arbeidsmarkt.

Talenkennis is een pluspunt

Tijdens de stilte voor de storm is het daarom geen slecht idee om jezelf uit eigen beweging bij te scholen. Spaans leren is een goede keuze. Benieuwd waarom? Net als het Engels speelt het Spaans wereldwijd een belangrijke rol in de communicatie, de economie, entertainment, cultuur, enz.

Het zal je misschien verbazen, maar het aantal native speakers van de Spaanse taal is groter dan het aantal dat Engels spreekt. Pas als je de tweedetaalsprekers optelt bij de native speakers overtreft het Engels het Mandarijns en het Spaans. Hoor je tot de tweede- of derdetaalsprekers voor Engels? Dan is Spaans leren de volgende logische keuze.

Is Spaans echt een voordeel op de arbeidsmarkt? Meer dan je denkt. Zelfs als je je kennis van het Spaans niet rechtstreeks voor een bepaalde job nodig hebt, spreekt het feit dat je meer dan één of twee talen beheerst boekdelen over je communicatie- en taalvaardigheid. Denk je nog steeds dat Spaans leren geen goed idee is?

Spaans in Spanje leren: de snelste weg naar succes

Het dichtstbijzijnde land waar Spaans wordt gesproken en waar je dus Spaans leren kan, is Spanje. Je vindt er gemakkelijk een taalcursus in om het even welke belangrijke stad. Je volgt een aantal uren per dag les, en de rest van de tijd trek je er op uit om de stad en het land te ontdekken. Dat is vaak met je medeleerlingen en soms onder begeleiding van je taalschool.

Zo is Spaans in Spanje leren ook de ideale manier om nieuwe mensen te leren kennen die je thuis waarschijnlijk nooit zou ontmoeten.

Spaans leren vanuit je zetel

Spaans in Spanje leren is zonder twijfel heel effectief, maar het is niet voor iedereen weggelegd. Zo kan je niet even je baan opzij schuiven. En niet iedereen wil zijn vakantie al lerend doorbrengen. Dan is een taalcursus in eigen land de eerst volgende keuze.

Als je je een pakket aanschaft, is van thuis uit Spaans leren ook een mogelijkheid. Met een leerboek en een setje cd's of zelfs mp3's leer je de taal op je eigen ritme, waar je wilt.Over de Auteur

Belgische schrijver

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[100 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo