Delft tour: ontdek alles over de delfts blauw fabrieken! - Artikelpost

Delft tour: ontdek alles over de delfts blauw fabrieken!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 482 | Aantal woorden: 415 | Datum: | 0 commentaar

Nederland kent veel rijke geschiedenissen en een daarvan springt er vaak bovenuit. Voornamelijk gezien het vandaag de dag nog erg populair is. Daarbij is het absoluut ook nog altijd een toeristisch trekpleister. We hebben het dan uiteraard over Delfts blauw en haar fascinerende fabrieken. Middels een Delft tour is het zelfs mogelijk om deze voor uzelf te ontdekken. Delfts blauw bestaat namelijk al sinds de 17e eeuw waarin het een enorme opkomt teweeg gebracht heeft.

De reden dat Delft vandaag de dag zo populair is heeft meerdere redenen. Denk aan de architectuur, technische universiteit, moord op Willem van Oranje en boven alles het Delfts blauw. Deze samenhang van bezienswaardigheden maken de stad on vermijdbaar. Het is kortweg een stad waar iedereen een keer geweest moet zijn. Al is het niet alleen al ten bate van culturele ontwikkeling!

Delft tour

Met dat in ons achterhoofd, is het goed om meer te weten te komen over deze stad. Haar rijke geschiedenis kan ons veel leren en heeft veel interessante hoogtepunten. Tijdens een Delft tour in een fabriek komt u alles te weten over Delfts blauw. Allereerst krijgt u meer te weten over de geschiedenis en het ontstaan van Delfts blauw. Waar hebben wij het aan te danken en hoe is het allemaal begonnen? Hebben de chinezen daadwerkelijk invloed gehad op het bestaansrecht?

Ook kom je een stuk meer te weten over hoe het product gefabriceerd wordt. Denk aan hoe die unieke blauw kleur ontwikkeld wordt. Ook hoe de porseleinen kunstwerken met de hand beschilderd worden en wat er allemaal aan vooraf gaat.

Workshop

Mocht u de Delft tour niet voldoende vinden om meer te weten te komen over delfts blauw. Dan is het ook mogelijk om een workshop te volgen. Tijdens deze workshop gaat u zelf aan de slag, om uw eigen kunstwerk te maken!

Contact

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een Delft tour en wanneer de volgende is? Lees snel verder op de website of bel gerust even, zij staan u graag te woord!Over de Auteur

Hallo iedereen! Mijn naam is Gerard Kempers. Ik houd mij bezig met het schrijven van artikelen over interessante onderwerpen; gelinkt aan boeiende bedrijven die daarin kunnen voorzien of helpen. Lees dus snel verder of kijk op mijn profiel!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo