FB pix Duits leren populair dankzij groeiende export - Artikelpost

Duits leren populair dankzij groeiende export

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1360 | Aantal woorden: 460 | Datum: | 0 commentaar

Het Duits leren met behulp van een (thuis)cursus is de laatste jaren enorm populair geworden. Dat lijkt vooral te maken te hebben met de aantrekkende export naar onze oosterburen. U kunt zelf een thuisopleiding starten, bijvoorbeeld om ervoor te zorgen dat u uw bedrijfsactiviteiten in het Duits toe kunt lichten. Zorg ervoor dat u de vreemde taal onder de knie krijgt, zodat u uw producten op een bredere markt aan kunt bieden en u de omzet en winst behoorlijk kunt vergroten.

Steeds meer handel met Duitsland

Het is opvallend dat het vooral de laatste jaren zijn die hebben gezorgd voor een enorme toenamen in het aantal thuiscursussen Duits. Het is een van de talen die altijd al populair is bij het Nederlandse publiek, maar het zijn vooral de laatste jaren die voor een verdere opleving hebben gezorgd. Dat lijkt vooral te maken te hebben met het feit dat Duitsland een zeer belangrijke handelspartner voor Nederland is, zeker nu de bestedingen in eigen land teruglopen, als het gevolg van de crisis. Steeds meer mensen starten met een opleiding Duits, om zich daar verstaanbaar te kunnen maken en op die manier toe te werken naar onderlinge handel.

Duitse taal toegang tot handel

Het is de Duitse taal die toegang biedt tot de handel, aangezien onze oosterburen er niet van houden om een andere taal dan hun moedertaal te spreken. Werkgevers en werknemers die in Nederland een thuisopleiding Duits starten hebben de mogelijkheid om Duitsers in hun eigen taal aan te spreken, iets dat enorm gewaardeerd wordt. Het opent deuren en zorgt ervoor dat het mogelijk is om handel te drijven, op basis waarvan het vervolgens mogelijk is om de eigen onderneming uit te breiden, of meer kans te maken op een nieuwe baan nadat er een ontslag in Nederland heeft plaatsgevonden.Over de Auteur

Hallo, ik ben Peter ben woonachtig in Sneek provincie Friesland en ik ben gek op het leren van vreemde talen, vandaar ook dit artikel van het hoe en waarom.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo