FB pix Effectieve Engelse lessen bij World Speaking - Artikelpost

Effectieve Engelse lessen bij World Speaking

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1366 | Aantal woorden: 478 | Datum: | 0 commentaar

Effectieve Engelse lessen bij World Speaking

World Speaking, ontstaan in 1981, is vandaag wereldleider in Engelse taallessen op afstand. Dankzij het e-learning platform CyberTeachers krijgt elke trainee de kans om Engels te leren via op maat gemaakte lessen, aangepast aan het niveau en het beroep van de trainee.

Innovatieve Engelse lessen

Tien jaar geleden bracht World Speaking haar e-learning oplossing, CyberTeachers®, op de markt om online Engels te leren. Vandaag kan je al 6 talen online leren. Elke nieuwe taal die werd aangeboden ging gepaard met innovaties. Met CyberTeachers® V7, leert de trainee nu nog sneller een nieuwe taal. Op het programma: dagelijks een portie actualiteit, video’s, een dagelijkse e-mailles, aangepaste oefeningen in functie van het niveau van de trainee, een memorisatietool waardoor de trainee de leerstof tot 4 maal beter kan onthouden, een Speech trainer voor de mondelinge vaardigheden te oefenen en nog zo veel meer…

Engelse lessen, 24/24

Om Engels te leren via CyberTeachers® volstaat het om in bezit te zijn van een computer (of een smartphone) en een internetverbinding. De trainee heeft overal toegang tot de online lessen: op bureau, thuis, op vakantie… Enkele uren taallessen volgen per week volstaan om vooruitgang te boeken. Voor degenen die nog sneller vooruit willen, biedt World Speaking ook telefoonlessen aan in het Engels met een native docent.

World Speaking, de ervaring van een leider

Met meer dan 15 000 bedrijven en 300 000 opgeleide trainees staat World Speaking garant voor een unieke kennis van zaken. Na enige bekroningen, worden hun leermethodes erkend door experts. Bovendien heeft World Speaking in mei 2011 de prijs voor innovatie gewonnen op de nacht van de opleiding in Parijs.  Met meer dan 600 native docenten, een R&D team met meer dan 50 personen en de bereidheid om de beste service te bieden, laat World Speaking geen kansen liggen voor internationale uitbreiding (Rusland, Mexico, de Verenigde Staten, Azië…)

Waar kunnen we informatie over World Speaking vinden?

Voor meer informatie over de methodes van World Speaking kunt u surfen naar: www.worldspeaking.com.

Neem ook een kijkje op onze blog http://blog.worldspeaking.nl/ en onze Facebook pagina http://www.facebook.com/telelangue.

Bettina G.

Over de Auteur

World Speaking, ontstaan in 1981, is vandaag wereldleider in Engelse taallessen op afstand. Met meer dan 15 000 bedrijven en 300 000 opgeleide trainees staat World Speaking garant voor een unieke kennis van zaken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo