EKH keuren voor Hef- en hijsmiddelen - Artikelpost

EKH keuren voor Hef- en hijsmiddelen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 198 | Aantal woorden: 582 | Datum: | 0 commentaar

Zoekt u naar nieuwe hef- en hijsmiddelen voor het heffen of hijsen van zware laste op de werkvloer? Voor iedere klus is er wel het juiste materiaal. Wanneer u bijvoorbeeld hijskettingen, sjormateriaal of kranen nodig hebt voor uw klus, dan wilt u natuurlijk wel producten met de hoogste kwaliteit gebruiken.

Wat is het EKH keurmerk?

Het EKH Keurmerk staat voor erkende keurbedrijven in Hef- en Hijsmiddelen. Sinds 1939 is het in Nederland wettelijk verplicht om uw apparatuur te laten keuren door een erkend bedrijf in hef- en hijsmiddelen. Let op! Dat het bedrijf wel is aan gesloten bij het EKH (Erkend Keurbedrijven Hijs- en Hefmiddelen). Met andere woorden, door uw hijsgereedschappen regelmatig te laten keuren, vermindert u de kans op ongevallen door slecht onderhouden materiaal op de werkvloer. De kwaliteit blijft gewaarborgd!

Hef- en hijsmiddelen is een breed begrip aan producten die u nodig heeft om het heffen en hijsen van zware producten mogelijk te maken. In verband met de veiligheid is het goed dat er strenge regels zijn verbonden aan het gebruik en onderhoud van hef- en hijsapparatuur. Wanneer u aan de slag gaat met het heffen van zware last, dan wilt u wel dat alle producten en machines voldoen aan de gestelde eisen. Voor een proces die veilig verloopt.

EKH keuren van hef- en hijsmiddelen

Wanneer u hef-en hijsmiddelen gebruikt op de werkvloer of voor een klus is het van belang dat het materiaal is voorzien van een EKH-keurmerk. Wanneer het materiaal voldoet aan de strenge eisen van dit keurmerk voldoet, weet u zeker dat het materiaal stevig en veilig genoeg is om jaren te blijven gebruiken. Dit keurmerk wordt alleen maar gegeven aan bedrijven die voldoen aan de strenge keuringseisen.

De wettelijke eisen rondom het keuren van hef- en hijsgereedschappen staat het volgenden: Hef- en hijsgereedschap moet tenminste 1x keer per jaar worden gekeurd door een deskundig persoon, rechtspersoon of instelling op zijn goede staat worden onderzocht, waarbij nodig worden getest.

Met andere woorden het is belangrijk om hef- en hijsmiddelen om de zoveel tijd te laten keuren door een bedrijf die is aangesloten bij het EKH Keurmerk.

EKH erkend bedrijf

Bent u op zoek naar een EKH erkend keurbedrijf? Zelf heb ik een erkend bedrijf gevonden die zich specialiseert in het keuren en leveren van hef- en hijsmateriaal, namelijk ASAV. Of u nu op zoek bent naar sjorkettingen, portaalkranen of rondstroppen, bij ASAV helpen ze u graag bij het vinden van het juiste materiaal. Met vele jaren aan ervaring en vakbekwame specialisten, denken ze graag met u mee. Zo weet u zeker dat u beschikt over het beste materiaal voor elke klus.

De specialist in Hef- en hijsmiddelen

U hef- en hijsmiddelen laten keuren of aanschaffen? Dan kan allebei bij ASAV. Bij ASAV zijn ze gespecialiseerd in hef- en hijsmateriaal. De vakmannen staan klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste materiaal. Bekijkt u gerust hun website en het ruime assortiment of neem direct contact op.Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo