FB pix Feliz Navidad of Buon Natale? Op taalreis naar Spanje en Italië! - Artikelpost

Feliz Navidad of Buon Natale? Op taalreis naar Spanje en Italië!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1146 | Aantal woorden: 459 | Datum: | 0 commentaar

Kerstmis komt dichterbij. Heb je jouw kerstvakantie georganiseerd? Nog maar eens een jaar thuis, met eindeloze familie-etentjes? Natuurlijk is Kerstmis een fantastische tijd om jouw verwanten te zien en samen van geweldige momenten te genieten. Deze planning is echter nog eens dezelfde en waarschijnlijk zou je graag iets nieuws, iets anders en interessanters doen. De kerstvakantie kan inderdaad het beste moment zijn om originele dingen te doen. We hebben minstens enkele dagen om verschillende dingen te doen en daarom moeten wij onze waardevolle en schaarse vrije tijd echt goed gebruiken.

Een reis kan zeker een prachtige kans zijn om de stress van het werk te vergeten, een kans om tijd voor onszelf te hebben. De kerstvakantie geeft ons niet al te veel tijd en daarom moeten we onze bestemming heel goed kiezen. Maar niet alleen onze bestemming, ook onze bedoeling. Onze vrije dagen gebruiken voor een ‘gewone’ reis is waarschijnlijk niet de beste optie, aangezien wij een fantastische mogelijkheid verliezen om onze tijd nuttig te besteden. 

We kunnen bijvoorbeeld op vakantie naar die ene plaats die wij echt al lang willen gaan verkennen, maar niet uitsluitend om uit te rusten. We kunnen bijvoorbeeld van onze reis profiteren om een nieuwe taal te leren en een nieuwe cultuur te ontdekken. Tegenwoordig zijn er veel cursussen van die taal die wij altijd al hebben willen leren. Spaans, Italiaans? Ofwel Galicisch, misschien Engels? Spanje of Italië kunnen bijvoorbeeld fantastische bestemmingen zijn voor jouw vakantie. Waar je ook naartoe gaat, je zal zeker veel taal- en cultuurcursussen kunnen vinden. 

Een cursus Spaans of Italiaans in Spanje volgen zal je de kans geven om nieuwe mensen te leren kennen. Je zal ook Spanje en Italië en hun culturen kunnen ontdekken en natuurlijk zal je hun talen heel goed kunnen leren. Het Spaans is bovendien een taal die door miljoenen mensen uit heel verschillende landen gesproken wordt en daarom zal een goede kennis van deze taal je zeker veel deuren openen. Verspil dus de waardevolle mogelijkheid die deze Kerst je biedt niet en reis naar Spanje of Italië. Als je naar Italië wilt gaan, denk dan aan steden zoals Rome, Napoli of Trieste. Denk erom: een taalcursus Italiaans is zeker de beste manier om deze melodische taal te leren.

 Over de Auteur

Belgische schrijver

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Snel en vlot Spaans leren spreken en begrijpen
Snel en vlot Spaans leren spreken en begrijpen

€ 17,95
Toon product

Snel en vlot Engels leren spreken en begrijpen
Snel en vlot Engels leren spreken en begrijpen

€ 17,95
Toon product

Snel en vlot Frans leren spreken en begrijpen
Snel en vlot Frans leren spreken en begrijpen

€ 17,95
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo