Gevolgen van niet werken - Artikel Post - Artikel Marketing

Gevolgen van niet werken

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Sietsewerke
Gezien: 1242 | Aantal woorden: 516 | Datum: Sun, 26 Aug 2012 | 0 commentaar

Werken is niet alleen belangrijk omdat je dan geld verdient, een bron van inkomsten, maar het is ook goed voor de sociale contacten. Als je gaat werken dan leer je allemaal nieuwe mensen kennen. Dit is goed voor het moraal van de mens. Je werk geeft ook je identiteit weer. Het bepaalt waar je staat in de maatschappij. Werklozen worden van nature door mensen automatisch geminacht. Als je het lang volhoud werkloos te zijn, dan zal dit te kosten gaan van zijn sociaal netwerk. Het zal leiden tot sociale isolatie en sociale spanningen, omdat je dan voor minder word aangezien als je geen werk hebt. Nog een nadeel van werklozen is dat als ze geen werk meer hebben, erg ongestructureerd gaan leven. Ze gaan niet meer eten en slapen op de normale gebruikelijke tijden. Dit zal ernstige gevolgen hebben.

Gevolgen van sociale isolatie
Als mensen niet gaan werken gaat de kennis achteruit. Het is helemaal een feit dat de kennis achteruit gaat bij mensen die ouder worden, maar bij langere tijd werkloosheid gebeurd het extra snel. Het gaat om de rekenvaardigheid, taalvaardigheid en de werktaken die je deed gaan straks ook minder goed. Je ziet al heel snel dat mensen aan de drugs en de alcohol gaan. Met een alcoholverslaving en of drugsverslaving gaan er onwijs veel hersencellen dood. Dit vermeerdert het proces van het afbreken van je kennis. Het is niet automatisch dat als je wel werkt je brein op goeie conditie houd. Het hangt natuurlijk van de baan af. Je moet minimaal 28 uur in de week werken. Als je een baan hebt waarbij je veel moet organiseren dan heb je de beste baan om je hersenen goed op peil te houden. Mocht je in Heerhugowaard wonen, dan kun je eens bij Google zoeken op het zoekwoord vacatures Heerhugowaard. Dan vind je wellicht interessante vacatures. 

Financiële gevolgen van geen werk
Als u volledig of voor een gedeelte gestopt bent met werken, mist u een deel van u inkomen dat u eerst wel had. Zeer waarschijnlijk kunt je leuke dingen die je eerst kon doen, nu niet meer doen. Dit is natuurlijk erg jammer. Hiermee gaat het moraal en de mentale kracht van de mensen achteruit. Je zult het ook zien als je boodschappen moet doen. Je zult op je uitgaven moet letten. Als je voorheen bij Albert Heijn boodschappen deed, moet je nu misschien wel een bepaald gedeelte bij de Aldi gaan halen om zo op de kosten te besparen. Als je werkloos bent of als je minder werkt waardoor je een groot deel van je inkomen mist, kun je een redelijk groot deel opvangen door WW-uitkering aanvragen. Er zijn dan wel een paar voorwaarden waar je aan moet voldoen.

 


Over de Auteur

Hallo  ik ben Sietse en schrijf graag artikelen over allerlei soorten onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo