Hoe kies ik een goede schooltas voor het nieuwe schooljaar? - Artikelpost

Hoe kies ik een goede schooltas voor het nieuwe schooljaar?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 231 | Aantal woorden: 658 | Datum: | 0 commentaar

 

Het nieuwe schooljaar staat op het punt van beginnen en daar moeten voorbereidingen voor gedaan worden. Een nieuw avontuur op een nieuwe school of doorgegaan zijn naar een jaar verder kan voor sommige scholieren een wat spannende ervaring zijn. De beste tip die je gegeven kan worden? Bereid je goed voor en zorg dat je ruim op tijd alles in huis hebt. Een goede schooltas is onmisbaar voor een scholier en wij helpen je bij het kiezen van een geschikte schoolrugzak!

Schoolrugzakken zijn er in allerlei verschillende afmetingen en modellen. Een grotere schooltas is handig als jij denkt veel spullen mee te nemen naar de lessen toe. Een kleinere rugzak zit vaak comfortabeler en is lichter. Het ligt er maar net aan welke voorkeur jij hebt.

Bekijk hieronder de Top-5 beste schoolrugzakken van 2021!

https://besterugzak.nl/school-rugzakken/  

Waar moet een goede schooltas aan voldoen?

Model: Ieder seizoen komen er nieuwe rugzakken op de markt. Merken spelen zich in op de wensen van de klanten en gaan mee met de laatste trends. Hierdoor is er een groot aanbod aan schoolrugzakken en kan het moeilijk zijn om een keuze te maken. Bedenk voordat je een schooltas koopt alvast wat voor model jou voorkeur heeft.

 Draagcomfort: Jij wilt dat de rugzak lekker zit om de schouders en dat je geen fysieke klachten zal krijgen. Een rugzak met een goed draagcomfort heeft: gewatteerde schouderbanden (zodat deze niet snijden in de schouders) en gevoerde rugpanelen, zodat de inhoud van de rugzak niet in je rug gaat steken.

Opbergvakken: Een goede schooltas beschikt over meerdere opbergvakken waar jij je spullen in kwijt kan. Kies een rugzak die minimaal over een hoofdvak beschikt en een voorvak. Een grotere rugzak met meerdere opbergvakken is handig voor meer berging, maar over het algemeen ook zwaarder.

Ventilatie: Een ventilatiesysteem in de rugzak zorgt ervoor dat er lucht blijft stromen tussen de rugzak en de drager. Het voordeel hiervan is dat de drager minder snel gaat zweten. Als jij op een schooldag vanaf het eerste moment gaat zweten doordat je schoolrugzak geen ventilatiesysteem heeft, dan wordt het een lange dag.

Hoe zwaar moet mijn schoolrugzak zijn?

Het beste advies is om een rugzak te kopen die licht is in gewicht. Een te zware rugzak zorgt voor ongemak en op den duur voor fysieke problemen. Een rugzak tussen de 20 en 30 liter is de meest geschikte inhoud voor een middelbare scholier of student. In deze schooltassen is over het algemeen voldoende ruimte om je benodigde spullen in mee te nemen.

De meeste schoolrugzakken zijn rond de 20 tot 30 liter en hebben een of twee hoofdvakken met daarbij een voorvak. Een voorvak wordt vaak gebruikt voor eten & drinken of voor een etui.

Weet jij ongeveer welke schooltas je wilt kopen, maar twijfel je over het merk? Hieronder vind je de meest betrouwbare en populaire schoolrugzak merken!

https://besterugzak.nl/beste-schooltas-merken/   Over de Auteur

BesteRugzak is een samenwerkingsverband van 4 experts op het gebied van rugzakken en backpacks voor allerlei soorten doeleinden. Alle 4 de experts hebben ruime ervaring in deze branche bij verschillende on- en offline winkelketens.

Waar BesteRugzak.nl zich mee onderscheidt, is het onafhankelijke advies. Er is geen enkele maatschap met merken, winkels of webshops, waardoor altijd de beste prijs gegarandeerd wordt. Het doel van deze website is om de bezoeker van goed en betrouwbaar advies te voorzien.

 

 

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Paw Patrol rugzak / grote rugzak 41cm met 4 vakken en 2 drinkbekerhouders / goede kwaliteit
Paw Patrol rugzak / grote rugzak 41cm met 4 vakken en 2 drinkbekerhouders / goede kwaliteit

€ 19,95
Toon product

Paw Patrol sporttas / reistas 50 cm / goede kwaliteit.
Paw Patrol sporttas / reistas 50 cm / goede kwaliteit.

€ 14,95
Toon product

Walking Billboards promo backpack (Ideaal voor winkelopeningen, acties, evenementen, beurzen en festivals, vacatures en goede doelen werving)
Walking Billboards promo backpack (Ideaal voor winkelopeningen, acties, evenementen, beurzen en festivals, vacatures en goede doelen werving)

€ 169,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[383 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo