FB pix Hoe versier ik een vrouw? - Artikelpost

Hoe versier ik een vrouw?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1367 | Aantal woorden: 441 | Datum: | 0 commentaar

Hoe versier ik een vrouw?

Vrouwen versieren, het is een onderwerp waar veel mannen zich mee bezig houden. Het namelijk soms nogal een opgave om een vrouw naar je toe te trekken. Ik zegt naar je toe trekken, omdat dit de essentie van die artikel is. De term vrouwen versieren, is naar mijn mening geen goede naam. Het geeft namelijk aan dat jij de gene bent die alles moet doen om het de vrouw naar haar zin te maken. Dit is een verkeerde mindset, en zal je waarschijnlijk nog nooit een echte goede date of one night stand hebben bezorgd. Vrouwen vinden deze manier, die in de media veel belicht wordt, vaak heel onaantrekkelijk. Ze houden meer van een spelletje. 

Een spelletje?

Daarmee bedoel ik dat je soms gewoon een beetje plaufull met een vrouw moet omgaan. Niet slijmen, geen drankjes kopen. Speel een beetje de baas, of daag haar uit. Heb geheimen, laat haar hier zelf achter komen. Je zult merken dat vrouwen helemaal gek worden, en je aantrekkelijk gaan vinden. Zelfs als je niet me meeste knappe man bent die er is. Vrouwen vinden uiterlijk een stuk minder belangrijk dan deze "alfa" eigenschappen. Probeer het eens zou ik zeggen. Je zult versteld staan van deze technieken. Hoe versier je een meid , dat kan echt heel eenvoudig zijn. Als je maar de juiste mindset hebt, trek je de vrouwen van zelf naar je toe. Ook zul je heel leuke avonden beleven door deze truukjes. Er is een select gezelschap dat gebruik maakt van deze techtnieken. Ze worden PUA 's genoemd. Dit staat voor Pick-Up Artist. Deze mannem verdiepen zich in sociale dynamieken en versieren hier iedere vrouw mee die ze maar willen. Natuurlijk heeft niet elke vrouw de zelfde behoefte, en dus aanpak nodig. Maar ze hebben voor elk type een bepaalde aanpak uitgedokterd, welke altijd werkt.

Hoe kom ik me deze mannen in aanraking?

Er zijn een aantal e-books beschikbaar over hoe versier ik een vrouw . Deze boeken zijn vaak geschreven door deze experts. Verder zijn er verschillende fora beschikbaar, kun je naar seminars of bootcamps gaan. Vaak vereisen deze seminars wel enige kennis over de materie. Om te beginnen is dus een e-book een heel goede optie. Over de Auteur

Enthousiast over vrouwen versieren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo