FB pix Internetgeheimen ervaring - Artikelpost

Internetgeheimen ervaring

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1160 | Aantal woorden: 344 | Datum: | 0 commentaar

Jullie hebben vast wel eens van de internetgeheimen cursus gehoord, en meteen weggeklikt. Ik heb doorgelezen met de gedachte dat het oplichting was in mijn achterhoofd. Maar toen ik alles goed door had gelezen vielen alle puzzelstukjes op hun plaats.

Internetgeheimen is in feite een videocursus internetmarketing. Nadat je hebt betaald krijg je toegang tot ongeveer 25 video's over internetmarketing, en hoe je daar geld mee kan verdienen.

Als eerste kies je een markt uit in welke je producten wilt gaan promoten, bijvoorbeeld de afval producten markt is heel populair online, dus je gaat bijvoorbeeld een cursus over afvallen met een koolhydratendieet promoten.

Je maakt een website met enkele artikelen over je product, en links naar de verkooppagina van het product. Als mensen geinterresseerd zijn, op jouw site klikken, en dan via jouw site het artikel kopen, krijg jij een percentage van het verkoopbedrag. Meestal bedraagt dit percentage 30-40% van het verkoopbedrag.

Mensen klikken niet vanzelf op jouw website, daar is search engine optimalization voor nodig. Dat wordt allemaal dus in de cursus internetgeheimen uitgelegd.

Het is de bedoeling dat je gemiddeld 2,50 per dag verdient met een website, en dat je dan 100 van zulke websites hebt. Hoeveel verdien je dan per dag? Juist 250 euro, dat is dan 7500 per maand! Dat is een aardig bedrag om erbij te hebben!

De filmpjes in de cursus zijn heel goed te volgen, en alles wordt stap voor stap uitgelegd. Ook kan je internetgeheimen ervaringen van andere mensen lezen voordat je zelf aan de slag gaat.

Dus wil je geld verdienen met het bouwen van websites, en wil je ook nog eens interessante internet marketing technieken leren en toepassen, dan is deze cursus wat voor jou!

 Over de Auteur

Internet geheimen ervaringen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo