FB pix investeer in je verkopers - Artikelpost

investeer in je verkopers

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1160 | Aantal woorden: 454 | Datum: | 0 commentaar

 

De economie zit nog volop in recessie, winkelstraten worden 'leger’ en de consument houdt steeds meer de hand op de knip. Dat is knap lastig als je een ondernemer bent en maandelijks met hoog blijvende vaste lasten zit terwijl je de omzet nauwelijks op peil kan houden of misschien zou je daar zelfs op dit moment al blij mee zijn.

De markt veranderd in een razendsnel tempo. Webwinkels snoepen steeds meer van het verkoopaandeel af en door de sociale media de consument steeds bewuster en gaat anders met het aanschaffen van artikelen om dan 10 jaar geleden.

Maar zijn je verkopers wel aangepast aan al die veranderingen. Kunnen ze het tempo bijhouden of lopen bij jou ook regelmatig klanten naar binnen en naar buiten zonder dat je er een woord mee hebt gewisseld? Stralen jou verkopers genoeg zelf vertrouwen uit om een klant zich zeker te laten voelen om in jouw winkel een artikel aan te schaffen?

Als je op bovenstaande vragen niet een volmondig 'ja' kan antwoorden, is het misschien verstandig om je verkopers eens te laten bijschaven in nieuwe benaderingstechnieken en ze eens te laten trainen in andere verkoopmethodes.

S.T.G.  - Selected Trainers Group - geeft trainingen bij jou op de werkvloer. Zodat de trainers 'hands-on' op de plaats van verkoop en met de verkopers zelf aan de slag kunnen. Dat is de beste plaats en beste manier om snel resultaat te boeken en eens een verse kijk te krijgen op de verkoopproblematiek waar je tegen aan loopt. Bedenk dat als je al jaren in dezelfde winkel en branche werkt dat een zekere 'bedrijfsblindheid' je parten kan gaan spelen; en dat dan een frisse kijk op jou winkel door trainers met jarenlange ervaring heel andere perspectieven naar boven kunnen brengen.

De intensiviteit waarmee deze trainers te werk gaan zorgen er voor dat iedere verkoper op zijn eigen niveau wordt benaderd en geeft daarom ook direct resultaten die zullen worden teruggevonden in de omzet.

Omdat S.V.G. Uit mensen bestaat die nog steeds met twee voeten in de praktijk staan en daar hun geld verdienen, is de prijs die u betaald voor een dergelijk training aan de lage kant. Het is in ieder geval de moeite waard om een offerte aan te vragen voor uw bedrijf. Heeft u hierin interesse klik dan eens S.T.G.Over de Auteur

Praktijk ervaring en realiteitsbesef hebben mij op het idee gebracht ervaren en geroutineerde mensen bijelkaar proberen te brengen om de ondernemer een helpende hand te kunnen bieden in zijn pogingen weer een stijgende lijn in z'n omzet te krijgen

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo