FB pix Je Handleiding iPad in duidelijke Instructievideo's - Artikelpost

Je Handleiding iPad in duidelijke Instructievideo's

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2122 | Aantal woorden: 873 | Datum: | 0 commentaar

 

 

iPad Video Lessen - Review

Hey, Erik hier.

Klik hier om naar mijn website te gaan.

OPMERKING: De hier besproken video lessen zijn Engelstalig!

Net als ik ook zo'n hekel aan saaie PDF bestanden als handleiding?
Lees dan verder...

iPad Video lessen is een reeks instructievideo's samengesteld door de one and only iPad geek, iPad Pete. Wanneer je deze training aanschaft koop je een training voor de rest van je leven, dit omdat je na een eenmalige aankoop lid bent voor het leven, en dus altijd toegang hebt tot het members gedeelte van iPad Petes website waar de instructievideo's zich bevinden. Alle videos zijn te downloaden naar je computer of iPad voor persoonlijk gebruik.

Doen terwijl het zich voordoet

Eerlijk gezegd kijk ik nooit in een specifieke handleiding van een door mij nieuw gekocht product, pas als ik volledig vast loop doe ik er een beroep op. Maar voor de iPad is dat een ander verhaal, mede omdat ik nog nooit met een product van Apple heb gewerkt, ik ben een Windows Dude, en lui, waar ik bochten af kan snijden doe ik dat. En dat is met een handleiding niet anders. Het voordeel van instructievideo's is dat je niet opzoek hoeft naar een corresponderende  afbeelding die vergezelt gaat met begeleidende tekst. Met iPad video lessen kijk je mee over de schouder van iPad Pete en kun je nadoen wat deze iPad gebruiker van het eerste uur je allemaal laat zien. Op deze manier neemt ie je stap voor stap mee om alle mogelijkheden uit je iPad te halen. Mocht je iets niet helemaal hebben mee gekregen bekijk je het gewoon nog een keer totdat je het wel weet.


Leer je iPad kennen op een gemakkelijke manier.

Door het volgen van deze instructievideo's ben je in staat om de lesstof veel sneller tot je te nemen dan door middel van de geschreven instructies zoals deze in de 219 pagina's tellende  iPad PDF handleiding staan.
Elke les heeft ongeveer een tijdsduur van 10 minuten. In totaal bestaat de volledige training uit meer dan 100 video's die ook regelmatig geüpdate worden. Zeker nu veel mensen hun iPad updaten naar IOS 5 is dit zeker van belang. Omdat Ipad Pete je levenslange toegang geeft tot het leden gedeelte, heb je dus automatisch toegang tot toekomstige updates.

Klik hier om naar mijn website te gaan.


Altijd en overal toegang

Omdat deze instructievideo's op een streaming server staan, vergelijk het met de video site van Google, heb je altijd en overal toegang tot de lessen, of je moet geen internetverbinding hebben op de locatie waar je je bevindt.
 

De inhoud - wat kun je verwachtenOp dit moment van schrijven "11-12-2011" bestaat de complete inhoud van iPad Pete's video lessen uit 12 modules, die elk een ander onderwerp van je gekoesterde iPad behandelen. Er zijn op dit moment meer dan 100 instructievideo's beschikbaar. De opbouw van de lessen is bijzonder goed en zijn gemakkelijk te volgen.

Van beginner tot iPad Geek

De meeste mensen besteden veel te veel tijd om het maximale uit hun iPad te halen, daar staat tegenover dat er ook veel mensen zijn die maar een klein gedeelte van wat hun iPad allemaal kan benutten. En dat is zonde als je weet wat er allemaal voor mogelijkheden verborgen zitten in je geliefde iPad. USE IT TO IT's FULL POTENTIAL! is een mooie Engelse zin die ik uitermate toepasselijk vindt, of je moet genoegen nemen met de manier van hoe je nu met je ipad om gaat.
Mijn persoonlijke mening is dat het een duur apparaat is en dat het zonde zou zijn om hem alleen als luxe wekker te gebruiken, maar dat is mijn mening. Met iPad Pete leer je op een snelle en efficiënte manier je iPad door en door kennen, zonder er te veel tijd aan kwijt te zijn.

Conlusie


Door het volgen van deze instructievideo's zul je merken dat je je iPad veel effectiever en efficiënter gaat gebruiken, waardoor je tijd bespaart door  het sneller voor elkaar te krijgen. Doordat je ook alle verborgen mogelijkheden van je iPad leert kennen adviseer ik je zeker om deze lessen te gaan volgen zodat jij ook een expert wordt in het gebruiken van je iPad.

Klik hier om naar mijn website te gaan.

Over de Auteur

Hoi, Erik hier.

Ik ben 38 jaar en verdien mijn geld met het schrijven van online reviews en het maken van websites voor het MKB en particulieren.  Ik beleef er plezier aan om mijn lezers te voorzien van een volledige en onpartijdige product review waarin je geïnteresseerd bent.

Als je geïnteresseerd bent in een eerlijke, oprechte Video iPad Lessen review,  dan ben je hier aan het juiste adres. Ik vertrouw erop dat het je zal helpen de juiste keuze te maken. Mocht je nog vragen neem dan gerust contact met me op.

Nadat ik iPad Video Lessen heb gekocht en getest, heb ik besloten hierover een site te maken met daarop alle informatie die je kan helpen je keuze te maken mocht je besluiten tot aanschaf van iPad Video Lessen.

Groet,

Erik

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo