Kinderdagverblijf Strijen - Artikel Post - Artikel Marketing

Kinderdagverblijf Strijen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: chantalmeeuwis
Gezien: 446 | Aantal woorden: 602 | Datum: Fri, 21 Nov 2014 | 0 commentaar

Kinderopvang in Strijen.

 

Wanneer je op zoek bent naar een kinderdagverblijf Strijen - een week in het pitoreske Breda - kan je terecht bij Kinderdagverblijf Pluk de Dag. Het kinderdagverblijf heeft een VVE certifcaat. Hierdoor worden kinderen op een speelse manier zaken bijgebracht.Er werken zowel oudere als jonge medewerkers die erg flexibel zijn. Ze houden rekening met de bijzonderheden van alle kinderen en communiceren goed naar de ouders toe.
Bij het wegbrengen en ophalen van de kinderen is er een goede overdracht van de ouders naar de leidsters en omgekeerd. 

Bij de kinderen zijn er altijd vier ogen. Hierdoor worden kinderen nooit één op één met de begeleider of begeleidster achter gelaten. Niet om dat er geen vertrouwen is, maar je weet nooit wat er met een kind kan gebeuren die opeens ziek is, of er nodig naar de wc moet gaan.

Pluk de Dag.

Bij het kinderdagverblijf Pluk de Dag werken pedagogisch opgeleide medewerkers die oog hebben voor ieder kind als individu. Het kinderdagverblijf heeft een moestuintje, waar de kinderen hun eigen fruit kunnen maken en plukken.

Wilt u eens een kijkje nemen op Kinderdagverblijf Pluk de Dag? Dat kan! U kunt contact met ons opnemen, waarna we een kijkje in de keuken geven bij Kinderdagverblijf Pluk de Dag. De werknemers laten u graag zien wat er allemaal gebeurd op een dag wanneer uw kind op onze kinderdagverblijf verblijft. Alles wordt doorsproken. Heeft een kind bijvoorbeeld een allergie, wordt hier rekening mee gehouden. Daarnaast wordt er besproken wat er allemaal gedaan wordt op een dag.

Kinderdagverblijf Pluk de Dag zit niet alleen in Breda. Ook in Oosterhout is er een vestiging. Hier kunnen de kinderen ook naartoe als u dat liever heeft, of dat dichterbij voor u is. Hier gelden precies dezelfde regels als bij het verblijf in Breda.

Over de Auteur

Ik schrijf graag artikelen over bedrijven die bij mij een aanvraag doen. De artikelen worden verspreid op diverse artikelsites. Wanneer u iemand nodig heeft voor een artikel, helpen wij u graag verder met het schrijven van uw artikelen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 1.0

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo