Koffie Academy voor alle barista’s - Artikelpost

Koffie Academy voor alle barista’s

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 297 | Aantal woorden: 426 | Datum: | 0 commentaar

 

Altijd al een passie gehad voor het zetten van koffie? En dan bedoel ik niet die saaie zwarte koffie, maar de meest culinaire koffies. Zoals ijs koffie, koffie karamel en de cappuccino natuurlijk. Kom dan nu naar de Koffie Academy, hier leer je alles over het zetten en bereiden van de meest ingewikkelde maar lekker koffies. Je zal je vrienden en familie omverblazen met de lekkerste koffies. Je zal na het afronden van de Koffie Academy een beruchte en gecertificeerde barista zijn. Het certificaat wat je gaat behalen is internationaal bekend en zal je baangarantie met een flink percentage verhogen. Daarnaast leer je natuurlijk veel weetje over de koffie en leer je ook veel over alle lekkernijen die bij de koffie geserveerd kunnen worden.

 

Waarom de Koffie Academy?

De Koffie Academy onderscheidt zich onder andere door de lekkernijen die wij jou leren. Wij zullen samen met jou in de keuken staan om al dat lekkers klaar te maken en jou leren welke smaken goed samengaan en welke minder. Koffie heeft natuurlijk een sterkte smaak en daarom moet je altijd rekening houden welke lekkernijen je aanbeveelt. Daarnaast krijg je ook enkel les van barista’s die ook echt nog steeds werkzaam zijn in de horeca. Wij vinden dat de tijden elke keer veranderen en dat jij dus op een niveau les moet krijgen, waarbij je meteen meegaat met de veranderingen.

 

Inschrijven kan via de website

Inschrijven bij de Koffie Academy kan via de website. Hier vind je tevens ook de verschillende cursussen die je kunt volgen bij ons. Kies voornamelijk een cursus uit die jou interesseert en waarvan jij denkt dat je nog een hoop kunt opsteken. Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten en om je meer kennis bij te brengen over de koffies en de smaken ervan. Daarnaast leer je ook nog een hoop over ondernemerschap, zodat je voorbereid bent voor je zelf een zaak gaat openen.Over de Auteur

is bekend met de koffie academy

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo