FB pix Leer een vreemde taal - Artikelpost

Leer een vreemde taal

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1175 | Aantal woorden: 387 | Datum: | 0 commentaar

Wilt u een vreemde taal leren en bent u daarvoor op zoek naar een thuiscursus of een thuisopleiding? Leer een vreemde taal met behulp van een online lesprogramma, zodat u zelf het tempo en de moeilijkheidsgraad kunt kiezen. U heeft de keuze uit een groot aantal verschillende talen en studies, dus blader gewoon eens door de mogelijkheden heen.

Leer Duits, Frans, Spaans of Engels

Leer Duits, Frans, Spaans of Engels en zorg ervoor dat u de talen uit de grote (Europese) landen leert spreken. Wist u dat een cursus Spaans ook in Zuid-Amerika goed van pas komt, omdat men daar maar nauwelijks Engels spreekt? Leer een vreemde taal met een opleiding die u gewoon thuis kunt doen, terwijl u achter uw computer zit. De thuiscursussen bieden u de mogelijkheid best eens een weekje over te slaan, of juist wat meer te oefenen als u binnenkort op reis gaat.

Leer Turks, Zweeds of Italiaans

Wilt u graag een vreemde taal leren en gaat het u daarbij op een studie of opleiding die maar weinig anderen volgen? Wat dacht u bijvoorbeeld van een taal als Italiaans, of Zweeds? Heeft u familie in Turkije en spreekt u die taal niet, of komt uw partner daar wellicht vandaan? Met een cursus Turks zorgt u ervoor dat u ook hen kunt verstaan, zodat u elkaar beter kunt leren kennen. Een cursus in een vreemde taal is hartstikke leuk en zorgt er bovendien voor dat u zich wereldwijd verstaanbaar kunt maken.Over de Auteur

Hallo Ik ben Peter en ik vind het heerlijk om met talen bezig te zijn, ik heb onderhand al 3 vreemde talen geleerd in de afgelopen 4 jaar en als ik op vakantie ga vind ik het ook super dat ik de taal van het land waar ik verblijf kan begrijpen en ook een leuk woordje met de lokale bevolking kan spreken.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo