FB pix Leer Engels en ontdek de schoonheid van de Verenigde Staten - Artikelpost

Leer Engels en ontdek de schoonheid van de Verenigde Staten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1128 | Aantal woorden: 456 | Datum: | 0 commentaar

Heb je er ooit aan gedacht om een taal in het buitenland te studeren? Misschien wel, omdat het zeker één van de beste opties is om een taal en haar cultuur goed te leren kennen. Door rechtstreeks contact met de sprekers van een taal in een land waar die  gesproken wordt zal je zowel de taal leren als de manier waarop de mensen ze gebruiken. Als je daar bovendien de ervaring bij optelt van dit avontuur, met andere die hetzelfde doel en dezelfde illusies hebben als jij, dan heb je waarschijnlijk de perfecte combinatie om een taal te leren.

Het Engels is één van de meest gesproken talen ter wereld en misschien ben jij ze al beginnen te studeren. Zoniet, denk er dan eens aan hoe interessant het zou zijn deze nuttige taal te kennen en stel je je eens voor de taal in de Verenigde Staten te studeren met de mogelijkheid om ze op straat en elders te gebruiken. Een cursus Engels is ongetwijfeld een geweldige kans om de taal en Amerikanen te leren kennen, de Amerikaanse cultuur en gastronomie te ontdekken en om van de boeiende grote Amerikaanse steden te genieten.

Er zijn zoveel verschillende plaatsen waar je Engels in de Verenigde Staten kan studeren om een reden te hebben om naar dit prachtige land van natuur, culturen en contrasten te komen. Voor studenten die van grote steden houden, gaar er niks boven Los Angeles of New York City; als je echter van kleinere en gezellige steden houdt, zijn Seattle en Portland jouw perfecte bestemmingen. Verkies je misschien een groene en rustige plaats? Dan is Vermont waarschijnlijk jouw staat. Een uitwisseling Amerika is een idee waar veel buitenlandse studenten van houden, gezien de grote dynamiek en de schoonheid van dit fascinerende land.

Als je al een idee hebt waar je deze unieke kans wilt beleven, reserveer dan eens jouw vliegtuigticket en kom naar één van de mooiste landen ter wereld. Laat haar mensen en haar cultuur je verliefd doen worden en bereid je voor om van Engelse accenten en klanken te genieten. Vergeet, waar je ook naartoe gaat, geen klein woordenboekje en je fototoestel mee te nemen. Pak nu jouw koffers en neem ook een goede gids mee!

 Over de Auteur

Belgische schrijver

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo