FB pix Lesmateriaal voor docenten - Artikelpost

Lesmateriaal voor docenten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 948 | Aantal woorden: 423 | Datum: | 0 commentaar

We willen het in dit artikel graag met u hebben over lesmateriaal voor docenten. Lesmateriaal beoordelen is een belangrijke taak voor een docent maar om nu van elk boek een exemplaar aan te gaan schaffen dat kan erg kostbaar gaan worden. Brinkman Uitgeverij denkt mee met de docenten en biedt daarom gratis docentenexemplaren aan. U kunt dus op deze wijze kosteloos het lesmateriaal gaan bestuderen en daarna een besluit nemen of u dit gaat voorschrijven aan uw studenten. Er zijn geen verplichtingen verbonden aan het aanvragen van een gratis docentenexemplaar.

Wel is het zo dat Brinkman Uitgeverij zich het recht voorbehoudt om een aanvraag te weigeren als er de overtuiging is dat de boeken niet door een docent worden aangevraagd of dat de bedoelingen van het docentenexemplaar niet worden onderschreven. Het enige wat u hoeft te doen is een account als docent aan te gaan maken. Deze registratie is eenmalig en daarna heeft u bij de lesboeken de mogelijkheid een gratis docentenexemplaar aan te gaan vragen. U wilt toch ook het beste voor uw studenten, en door het lesmateriaal goed te bestuderen kunt u ook beoordelen of de lesstof interessant genoeg is voor uw leerlingen.

Zorg ook dat u uw studenten het juiste lesmateriaal voorschrijft

Als u één of meerdere lesboeken heeft besteld dan kunt u deze gaan beoordelen. De boeken mag u daarna houden ook beslist uzelf of uw studenten ook dit lesmateriaal moeten gaan aanschaffen. Het salaris van een leraar houdt nu eenmaal niet over en door deze docentenexemplaren wordt u in ieder geval niet op extra kosten gejaagd. Brinkman Uitgeverij heeft een ruim assortiment aan lesboeken en dit varieert van diverse titels op het gebied van ICT tot aan een groot aanbod aan titels op het economische vlak.

 

Ook is het zo dat als u de bestelling voor vijf uur 's middags plaatst dat deze dezelfde dag nog zal worden verzonden. Zorg ook dat u uw studenten het juiste lesmateriaal voorschrijft, door gebruik te maken van de gratis docentenexemplaren weet u altijd dat u de juiste lesstof zult gaan voorschrijven. Neem dus eens een kijkje bij het ruime aanbod.Over de Auteur

Ik schrijf graag over zaken die interessant zijn voor een brede doelgroep. Dit kan actueel nieuws zijn maar ook achtergrondverhalen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo