FB pix Nieuw! Prince2 Praktijktraining - Artikelpost

Nieuw! Prince2 Praktijktraining

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1631 | Aantal woorden: 1633 | Datum: | 0 commentaar

 

Prince2 Praktijktraining

Met groot plezier biedt de IT Management Group u de Prince2 Praktijktraining aan. De training wordt u aangeboden voor het tarief van € 800.-.

In onze Prince2 Praktijktraining staat de persoonlijke effectiviteit van de projectmanager centraal. Het toepassen van best practices uit de beproefde methode van Prince2 is immers geen volledige garantie voor het succesvol managen van een project. Het projectresultaat en het verloop van het traject zal in hoge mate afhangen van uw persoonlijke vaardigheden als projectmanager en de wijze waarop u deze vaardigheden inzet in de relaties die u aangaat. Binnen Prince2 zijn twee soorten relaties essentieel, de relatie met stuurgroep / opdrachtgever en de relatie met de projectgroep. In de training nodigen we u uit om deze relaties en uw rol binnen deze relaties te verkennen. Kernbegrippen hierbij zijn partnerschap, principes, onderhandelen, verwachtingen, motivatie, leiderschap.

 

In de Prince2 Praktijktraining krijgt u een aantal handvaten aangereikt en wordt u een aantal uitdagingen voorgelegd. Aan de hand van een praktijkcasus krijgt u de gelegenheid om te ontdekken hoe u uw persoonlijke vaardigheden als projectmanager effectiever benut in de relaties die u aangaat met stuurgroep en projectgroep.

 

De Prince2 Praktijktraining is bedoeld voor projectmanagers die hun persoonlijke vaardigheden als projectmanager willen verbeteren door deze te oefenen en te toetsen in de praktijk. De training is zowel geschikt voor startende projectmanagers als voor projectmanagers die al ervaring hebben opgedaan.

 

Kijk voor meer informatie over de training en de data op onze site www.itil.nl en klik op Open Inschrijving.

 

IT Management Group

De IT Management Group is een jonge dynamische organisatie gericht op het inrichten en professionaliseren van (IT) beheerorganisaties. Om dat te bereiken geven we trainingen in IT Management zoals ITIL, Prince2 en BiSL, versterken we bedrijven door het leveren van tijdelijke IT professionals en geven we advies over de inrichting van de beheer- en projectorganisatie.

 

 

De IT Management Group staat garant voor het verzorgen van kwaliteitstrainingen tegen een scherpe prijs. Dit komt onder andere tot uitdrukking in degelijk trainingsmateriaal en de inzet van enthousiaste en deskundige trainers. 

 

Trainingsaanbod

Naast de Prince2 Praktijktraining biedt de IT Management Group ook de volgende trainingen aan:
Training ITIL Foundation versie 2, 2 dagen (EUR 800.-)
Training ITIL Foundation versie 3, 3 dagen (EUR 1250.-)

Training Prince2 Foundation, 2 dagen (EUR 800.-)

Training Prince2 Practitioner, 3 dagen (EUR 1200,-)

 

Training ASL Foundation, 2 dagen (EUR 800.-)

Training BiSL Foundation, 2 dagen (EUR 800.-) 


Training Overview ITIL, ASL, BiSL, 2 dagen (EUR 800.-)

 

Bovenstaande trainingen worden gegeven op een centrale locatie in Den Haag.

 

 

Bedrijfstrainingen

De IT Management Group verzorgt ook bedrijfstrainingen. De bedrijfstrainingen van ITMG zijn maatwerktrainingen die optimaal zijn afgestemd op de wensen en behoeften van uw (beheer)organisatie en uw medewerkers. Aan de training gaat een intake vooraf om uw wensen en behoeften in kaart te brengen. Het voordeel van deze werkwijze is dat de kennis die tijdens de training wordt opgedaan direct in de praktijk kan worden toegepast. Wilt u meerdere medewerkers tegelijk opleiden? Dan is een bedrijfstraining voor u voordelig. Zie ook onze referentiepagina op www.itil.nl.

 

Advies en detachering

Bent u tijdelijk op zoek naar een ervaren IT Professional of wilt u advies over de inrichting van uw beheerorganisatie, project of uitbestedingtraject dan bent u bij de IT Management Group aan het juiste adres. Bezoekt u voor meer informatie onze website www.itmg.nl of neemt u geheel vrijblijvend contact op via info@itmg.nl of 070-750 4127.

 

 

IT Management Group

Training – Advies - Detachering

info@itmg.nl
070-750 4127
www.itmg.nlwww.itil.nl

Over de Auteur

Peter de jong
Managing Director
IT Management Group

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo