Nu investeren in uw opleiding - Artikel Post - Artikel Marketing

Nu investeren in uw opleiding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Correct Opleidingen
Gezien: 719 | Aantal woorden: 315 | Datum: Tue, 28 Dec 2010 | 1 commentaar

We hebben de afgelopen maanden een kwakkelende economie gehad. Honderden bedrijven hebben een faillissement aangevraagd, een groter aantal is noodgedwongen gaan inkrimpen, scholingsbudgetten zijn bevroren of teruggedraaid. Kortom stil staan is achteruitgaan!

Nu de economie aan het aansterken is, zien we dat de uitzendmarkt meer opdrachten binnen haalt en ZZP'ers meer uren kunnen gaan draaien. Maar.... er is nog een tekort aan vakbekwame personeel, sterker nog: wij zijn straks genoodzaakt om kennis over de grens in te kopen. Met alle barrières die er bij komen kijken.

Mijn stelling is dan ook om juist nu te investeren in de scholing van de eigen persoon, maar zeker niet te vergeten de eigen medewerkers. Dan kunnen we zeggen dat we de snel optrekkende economie efficiënt kunnen bespelen. Kijk voor meer informatie op www.correctopleidingen.nl.

Correct Opleidingen staat garant voor kwaliteit en is een onderdeel van Correct Finance. Door jarenlange ervaring in het avondonderwijs en volwassenenonderwijs kunnen wij zeer kwalitatieve opleidingen bieden. Daar komt bij dat wij een nauwe samenwerking hebben met een aantal regionale opleidingscentra (ROC’s) in Utrecht en hierdoor wordt de kwaliteit van onze opleidingen gewaarborgd.

Omdat kwaliteit voorop staat, worden al onze opleidingen afgesloten met een examen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.

Wij bieden bijvoorbeeld de opleidingen Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC). Verder zijn wij de aangewezen partij voor de cursus Praktijkdiploma Boekhouden (PDB), Moderne bedrijfsadministratie (MBA) en Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).

 

Over de Auteur

Correct Opleidingen is gespecialiseerd in opleidingen op administratief gebied en leiden op voor landelijk erkende examens.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[389 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[116 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[114 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo