FB pix Nu investeren in uw opleiding - Artikelpost

Nu investeren in uw opleiding

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1092 | Aantal woorden: 315 | Datum: | 1 commentaar

We hebben de afgelopen maanden een kwakkelende economie gehad. Honderden bedrijven hebben een faillissement aangevraagd, een groter aantal is noodgedwongen gaan inkrimpen, scholingsbudgetten zijn bevroren of teruggedraaid. Kortom stil staan is achteruitgaan!

Nu de economie aan het aansterken is, zien we dat de uitzendmarkt meer opdrachten binnen haalt en ZZP'ers meer uren kunnen gaan draaien. Maar.... er is nog een tekort aan vakbekwame personeel, sterker nog: wij zijn straks genoodzaakt om kennis over de grens in te kopen. Met alle barrières die er bij komen kijken.

Mijn stelling is dan ook om juist nu te investeren in de scholing van de eigen persoon, maar zeker niet te vergeten de eigen medewerkers. Dan kunnen we zeggen dat we de snel optrekkende economie efficiënt kunnen bespelen. Kijk voor meer informatie op www.correctopleidingen.nl.

Correct Opleidingen staat garant voor kwaliteit en is een onderdeel van Correct Finance. Door jarenlange ervaring in het avondonderwijs en volwassenenonderwijs kunnen wij zeer kwalitatieve opleidingen bieden. Daar komt bij dat wij een nauwe samenwerking hebben met een aantal regionale opleidingscentra (ROC’s) in Utrecht en hierdoor wordt de kwaliteit van onze opleidingen gewaarborgd.

Omdat kwaliteit voorop staat, worden al onze opleidingen afgesloten met een examen van de Stichting Nederlandse Associatie voor Praktijkexamens.

Wij bieden bijvoorbeeld de opleidingen Basiskennis Boekhouden (BKB) en Basiskennis Calculatie (BKC). Verder zijn wij de aangewezen partij voor de cursus Praktijkdiploma Boekhouden (PDB), Moderne bedrijfsadministratie (MBA) en Praktijkdiploma Loonadministratie (PDL).

 

Over de Auteur

Correct Opleidingen is gespecialiseerd in opleidingen op administratief gebied en leiden op voor landelijk erkende examens.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo