Oerend hard.. zodra jij je motorrijbewijs in handen hebt! - Artikelpost

Oerend hard.. zodra jij je motorrijbewijs in handen hebt!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 478 | Aantal woorden: 676 | Datum: | 1 commentaar

En de route daar naartoe is niet per definitie zonder hobbels. Maar wel zolang je hard genoeg studeert met behulp van erkend en actueel lesmateriaal!
Binnen de kortste keren ga jij aan de wereld laten zien hoe snel jouw motor kan. En hoe mooi dat beestje wel niet is! Dat betekent wel dat je serieus aan de slag moet om zowel het theorie- als het praktijkgedeelte van je rijopleiding met succes hebt afgelegd. Elke handeling achter je stuur moet net zo vertrouwd aanvoelen als ademhalen en iedere verkeersregel dien je met het grootste gemak te kunnen uitleggen, interpreteren en uitvoeren. Zolang je flink je schouders eronder zet en serieus aan de slag gaat, moet dit heel goed te doen zijn. Maar dat betekent wel dat je zeker moet zijn van zowel je lesmateriaal als je opgedane kennis!

Lesmateriaal

Zoek op Google naar ‘lesboek motor’ of een vergelijkbare term en je krijgt een waslijst aan aanbieders voor je kiezen. Logisch ook. De kunst is om het beste lesmateriaal eruit te pikken waarmee jij je op je theorie examen voor de motor gaat voorbereiden. Hoe doe je dat? Simpel. Ga van ieder boek na of het wordt ondersteund door een officiële instantie; met erkenning van het CBR kun je bijvoorbeeld nooit de mist in gaan. Controleer bovendien of je lesmateriaal actueel is. Verkeersregels worden van tijd tot tijd namelijk nog wel eens gewijzigd. Het boek - of een andere lesmethode - waarmee jij je op je theorie examen voorbereidt, moet dan ook van deze veranderingen op de hoogte zijn.

Oefentoetsen

Alleen maar leren is niet genoeg. Je moet er ook zeker van zijn dat die kennis tussen je oren een beetje is blijven zitten. Zodra je aankomt op de CBR locatie wil je natuurlijk niet mentaal vast komen te zitten.

 

Gelukkig zijn er eenvoudige en effectieve manieren om dit te voorkomen. Hiervoor kun je rekenen op uitgebreide oefentoetsen! Deze hebben met name zin zodra je varianten uitkiest die qua niveau en indeling gelijk zijn aan de echte examens van het CBR. Je slagingskansen worden hiermee aanzienlijk verhoogd!

Over de Auteur

Je theorie examen voor de motor zit er aan te komen. Hoe ga jij deze halen? Bekijk mijn tips voor leerinspiratie!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[349 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[116 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo