Stages in het buitenland - Artikelpost

Stages in het buitenland

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 183 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

Wil jij stage lopen in het buitenland maar weet je niet waar te beginnen? Wij van Stagelanden helpen je graag met een buitenlandse stage in China, Japan, Taiwan, Zuid-Korea, Indonesië, Australië of Nieuw-Zeeland. Verleg je grenzen en beleef de beste tijd van je studie met een stage in het buitenland. 

Zoveel keuze vraagt natuurlijk om advies! Wil jij graag advies van ons? Neem dan contact met ons op. Wij informeren en inspireren je graag waarom een stage in het buitenland een "once in a lifetime" ervaring is. Stel je bijvoorbeeld eens voor: een stage in China waar je overdag werkt en 's avonds altijd uit eten kan. In het weekend bezoek je de grote muur of reis je naar andere magische plekken in China. Dat klinkt tof toch? Bekijk de mogelijk via onze website.

Ga je liever voor een andere stageplek in Azië? Neem dan ook een kijkje bij onze andere stagelanden. Zo kan je bijvoorbeeld stage lopen in hartje Japan of juist in een wat minder bekende plek in Nieuw-Zeeland zoals Queenstown. Voor iedere student bieden wij stages op maat aan. ben jij al gemotiveerd om jouw stage in het buitenland door te brengen? Meld je dan geheel vrijblijvend aan via onze website.

Waarom zou je stage lopen in het buitenland?

Naast dat een stage in het buitenland een onvergetelijke ervaring is, zal je ook veel nieuwe vrienden maken, een zakelijk netwerk opbouwen en de mogelijkheid hebben om te reizen naast je stage. Hiernaast staat een buitenlandse stage natuurlijk sterk op je CV!

Wat kost een stage in het buitenland?

De prijs is erg verschillend per locatie, tijdsduur van je stage en jouw voorkeuren en wensen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor alleen stageplek, maar ook voor een totaalpakket. Hierbij is onder andere jouw accommodatie inbegrepen. Wij ontzorgen jou op deze manier zoveel mogelijk.

 

Aanmelden voor een buitenlandse stage gemakkelijk via onze website. Over de Auteur

Wij vinden dat er helaas nog veel stagebureaus zijn die alleen maar aan het geld denken. Wij van Stagelanden willen ons enthousiasme voor stages in Azië, Australië en Nieuw-Zeeland graag overbrengen op anderen door het aanbieden van goede- en uitdagende stages, met een topservice en een eerlijke prijs.

Doordat wij op bijna al onze stagelocaties een eigen kantoor hebben, kan je altijd bij ons terecht voor hulp, (reis)advies, informatie of natuurlijk voor de gezelligheid! Wij organiseren ook wekelijkse activiteiten en workshops vanuit onze kantoren op locatie, je zal snel nieuwe vriendschappen sluiten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[132 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo