FB pix Super System Nu in het nederlands - Artikelpost

Super System Nu in het nederlands

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2166 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

Het boek Super System wordt, als compliment, ook wel de pokerbijbel genoemd en is geschreven door één van de allerbeste pokerspelers allertijden; Doyle Brunson.

Toen het meer dan 30 jaar geleden op de markt kwam ,waren weinig poker professionals blij met de uitgave.Het was namelijk voor het eerst dat zoveel pokergeheimen en concepten,die daarvoor slechts bij weinigen bekent waren,voor het grote publiek te inzage lagen.

Veel professionals dachten dat dit het einde van hun carriere  betekende. Het omgekeerde bleek waar. Mede door dit boek begon poker aan een grote opmars in Amerika. Hoewel veel spelers het spel beter onder controle kregen,zorgde de populariteit tot een nog veel grotere toestroom van nieuwe vissen.

De no limit hold 'em sectie word nog steeds als de allerbeste in zijn soort beschouwd. En als een beetje serieuze poker speler kun je niet aankomen met het verhaal dat je Super Sytem nog nooit hebt gelezen.

Omdat ik weet dat veel mensen uit Nederland en Belgie moeite hebben om goed en begrijpend engels te lezen heb ik het systeem in begrijpelijk Nederlands vertaald. Super System is een cursus in Power Poker die tot op heden nog nooit is overtroffen. En wereldwijd al ontelbaar veel nieuwe winaars heeft op geleverd ( en nog steeds ) Wil jij ook een winaar worden en (veel)geld verdienen met poker ?  Aarzel dan niet langer !

U kunt dit unieke boek nu als ebook bestellen.

Kik op de website  www.pokerboek.com voor meer informatie.

Ik wens u alvast veel succes , als u in de toekomst met alle nieuwe verworven informatie aan de poker tafels plaats neemt , zowel live als online

Vriendelijke groet  John WeeringOver de Auteur

Hallo,ik ben John Weering, ik ben 40 jaar en speel ongeveer 15 jaar poker, waarvan de laatste 5 jaar professioneel. Ik speel momenteel alleen No limit hold 'em (wat ook de meest gespeelde en populairste vorm van poker is). Ik kan er zeer goed van leven, mede na dat ik Super System had gelezen en bestudeerd is mijn spel alleen maar vooruit gegaan. Daarnaast vertaal ik ook nog engelse boeken en daarom vond ik het ook een uitdaging om het beste Pokerboek allertijden te vertalen. Ik hoop dat u net zo veel plezier beleeft aan dit boek als ik dat gedaan heb en het is een cursus waar u altijd weer op terug kunt vallen en bepaalde sessies nog een terug lezen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo