Taalcursussen van ESL nu ook geschikt voor leraren - Artikelpost

Taalcursussen van ESL nu ook geschikt voor leraren

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1003 | Aantal woorden: 412 | Datum: | 0 commentaar

Amsterdam, 29 November 2012

De Zwitserse taalreis organisatie maakt het mogelijk voor leraren om de kennis van hun vak uit te breiden. De cursussen zijn speciaal samengesteld voor leraren die graag een tijd in het buitenland willen verblijven.

Het draait bij dit type cursus niet alleen om de taal die bestudeerd word. Er word ook veel aandacht geschonken aan omgangsvormen en communicatie. Voor degene die graag les willen geven in het buitenland is het belangrijk om bekend te zijn met de lokale cultuur.

De cursus heeft een interactieve opstelling en bevat vooral veel praktijk. Cursisten worden verwacht zelf lessen voor te bereiden, samen te stellen, uit te voeren en te beoordelen. Op deze manier word de cursist gemotiveerd zijn kennis van het eigen vak in een andere taal uit te breiden.

Daarnaast word er veel aandacht besteed aan het uitwisselen van kennis onder de deelnemers. Op deze manier kunnen de cursisten hun vocabulaire en vakkennis uitbreiden op een vriendschappelijke manier.   

De cursussen zijn op maat gemaakt, uitdagend en kunnen op verschillende niveaus gevold worden.

Kijk op de website, http://www.esl-taalreizen.com, voor een overzicht van de mogelijkheden. Er zijn verschillende opties mogelijk voor het les geven in de Engelse, Spaanse, Italiaanse, Duitse of Franse taal. Hierbij kan de cursist zelf beslissen in welk land hij of zij graag wilt studeren.

Het voordeel van ESL taalreizen is dat je zelf kunt beslissen waar men deze cursus wilt volgen. Daarbij kan het gecombineerd worden met een vakantie op een exotische of spannende bestemming.

Voor leraren die liever niet meteen voor de klas willen staan, is de reguliere taalcursus Engels ook zeer geschikt. Deze word op verschillende niveaus verzorgd. Met name de taalcursus Engels in Londen is erg divers wanneer het aankomt op niveaus. Deze cursus kan namelijk gevold worden door beginners zowel als professionals die hun kennis van het zakelijke Engels willen verbeteren. 

-Eind persbericht-Over de Auteur

ESL taalreizen is een Zwitserse taalreisorganisatie die taalcursussen organiseert in het buitenland. Voor meer informatie over de organisatie kunt u terecht op het kantoor in Amsterdam of online. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo