FB pix Thuisstuderen om op te vallen - Artikelpost

Thuisstuderen om op te vallen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1061 | Aantal woorden: 637 | Datum: | 0 commentaar

In tijden van crisis moeten werkgevers meer op hun centjes letten. Het aannemen van nieuwe personeelsleden, is ook nog meer risicovol. En je kunt je natuurlijk ook voorstellen dat als er in verhouding veel kandidaten zijn, de werkgever nog selectiever kan zijn.

Wanhoop niet, er zijn tal van manieren om op te vallen.

Voor ik het over thuisstuderen is een andere simpele manier door je kenbaar te maken op het internet. Dat als bijvoorbeeld je potentiële werkgever je naam intypt in Google. Om wat meer achtergrond informatie over je te krijgen.

Dat hij of zij dan op een blog van jou stuit, hierin deel jij je vakkennis geef je tips etc.  Dat geeft natuurlijk een goede indruk.

Naast dat jij ook je kennis kunt delen, kan je deze ook opdoen.

Door het volgen van een hbo thuisstudie, ontwikkel jij jezelf en maak jij jezelf nog onweerstaanbaarder voor een nieuwe werkgever. Vooral als jij nu maximaal havo hebt of mbo kan jij je markwaarde mooi verhogen.

Een ander voordeel van een thuisstudie is, dat jij ook als je die baan vindt. Nog steeds je studie kunt afronden. Omdat je het grotendeels zelf kunt inplannen. Wanneer je naar een reguliere instelling zou gaan dan had je het probleem gehad. Dat je op locatie de lessen krijgt.

Dan is de keuze, of niet naar de lessen gaan, en stof missen. Om je vervolgens thuis alles uit te pluizen. Of wel de lessen volgen maar veel vrije dagen opofferen. De kans dat je voor de tweede optie kiest is klein omdat je toch je rekeningen moet blijven betalen.

Het klinkt dan toch ook veel logischer om voor een instelling te kiezen. Die al gespecialiseerd is om thuis te studeren?

Je hoeft je ook geen zorgen te maken. Of je diploma erkent wordt. Als jij naar een gerenommeerde instelling gaat is je diploma net zo veel waard als die van het regulier onderwijs.

Een extra reden om juist nu een thuisstudie te volgen is. Dat als je nu werkeloos bent en geen baan kunt vinden. Je niet een gat in je CV wilt hebben. Als jij dan een thuisstudie volgt die jou ook écht verder brengt. Laat jij zien dat jij niet hebt stilgezeten.

Je hebt misschien geen baan gehad, maar jij hebt wel nieuwe kennis opgedaan en getoond dat jij niet van stilzitten houdt!Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Denver Hoverboard 12km/u - 10km Bereik - 500W - UL2272 Goedgekeurd - Zelf Balancerend - Oxboard - Belastbaar tot 90kg - 6.5
Denver Hoverboard 12km/u - 10km Bereik - 500W - UL2272 Goedgekeurd - Zelf Balancerend - Oxboard - Belastbaar tot 90kg - 6.5" wielen - HBO6620 - Wit

€ 159,00
Toon product

Rome - Complete collection (Blu-ray)
Rome - Complete collection (Blu-ray)

€ 39,95
Toon product

Casio fx-991CW - Wetenschappelijke rekenmachine - Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel
Casio fx-991CW - Wetenschappelijke rekenmachine - Geavanceerde functies voor gebruik HBO/WO en professioneel

€ 37,41
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo