Thuisstudie wat is zoal mogelijk? - Artikelpost

Thuisstudie wat is zoal mogelijk?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 618 | Aantal woorden: 442 | Datum: | 0 commentaar

Een diploma halen op bijvoorbeeld mbo of hbo niveau halen.  Waarbij je  niet hoeft te stoppen met werken. Hoe goed is dat? Dat is tegenwoordig gewoon mogelijk.

Zit jij er over te tobben om een carrière switch te maken, omdat de baan die je nu hebt niet meer biedt wat je zoekt? Of zit je bij een geweldig bedrijf en wil je juist doorgroeien ,maar belet dat diploma (die je niet hebt) om ook die stap te maken?

Dan kan je twee dingen doen, er niets aan doen en de situatie zo laten. Een andere en waarschijnlijk interessantere mogelijkheid is om een thuisstudie te volgen.

Wat studeren thuis zo mooi maakt, is dat jij tot je het diploma behaalt, je baant kunt behouden. Je hebt waarschijnlijk een gezin te onderhouden of in ieder geval bepaalde vaste lasten. Waardoor jij niet meer fulltime naar de schoolbanken kan gaan om te studeren.

Ik weet niet of je al een idee hebt in welke richting jij je mbo of hbo diploma zou willen halen. Maar om je een idee te geven wat er allemaal mogelijk is zijn hier een paar studies die jij kunt volgen.

HBO Toegepaste Psychologie, onderwijs leraar(es) op de basisschool, Commerciële Economie, marketing of sales op hbo niveau.  Maar ook opleidingen binnen de gezondheidszorg, rechten of toerisme zijn mogelijk. Kortom jij kan je echt laten omscholen en in een totaal andere branche werken.

Een voordeel van een opleiding thuis volgen is ook dat jij het tempo kunt aanpassen. Als jij sneller wilt afstuderen is dat mogelijk en heb je het wat drukken verleng je het studeertraject.

Bekijk de website Thuisstudiehbo.nl zodat je nog meer informatie vindt over het thuis studeren en wat het allemaal inhoud. Zodat je ook een thuisopleidingen instelling kiest die bij jou past, want het zou zonde zijn om een opleiding te volgen die je niet afmaakt.

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo