Tips voor een carrière boost - Artikel Post - Artikel Marketing

Tips voor een carrière boost

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: interessant1
Gezien: 540 | Aantal woorden: 456 | Datum: Wed, 3 Oct 2012 | 0 commentaar

 

Er zijn diverse manieren om je carrière een impuls te geven. Of om je ambitie die je hebt voor het huidige (of een nieuw) bedrijf waar te maken. Een eerste is natuurlijk meer werk doen dan van je verwacht woord.
Door meer te doen, dan iemand van je verwacht kan je op een positieve manier opvallen. Vooral als de taak die je deed van wat hoger niveau, hiermee laat jij aan het bedrijf zien wat je in je mars hebt. En daarbij als je ergens gaat solliciteren, werkt het zeker niet tegen je als hiervan een voorbeeld kunt geven.

Een andere manier om je carrière een boost te geven, of om meer gerespecteerd in je branche te worden is een blog. Door een blog te beginnen gerelateerd aan de sector waarin jij zit. Kan jij mooi je visie en inzichten kwijt, waar anderen gebruik van kunnen maken.

Jij kunt op een professionele manier je vakkennis tonen, en andere informeren. Vooral als jij er regelmatig mee bezig bent, het over trends hebt die jou opvallen. Kan je bij zowel je huidige als nieuwe werkgever veel credits krijgen omdat jij overal van op de hoogte bent.

Een derde manier waarmee jij je carrière een boost kunt geven is het volgen van een cursus of opleiding. Het kan nooit kwaad om je kennis te verbreden, door een gerelateerde opleiding te volgen. Of om je vaardigheden te verbeteren door een cursus te volgen.

Sterker nog als jij iets interessants hebt gevonden, wat je goed kunt toepassen op het bedrijf waarin je zit. Dan wil een werkgever soms ook meebetalen aan de cursus of opleiding die jij volgt.

Mocht “tijd” een probleem zijn, dan kun je overwegen om aan afstandsonderwijs te doen. Er worden honderden zo niet duizenden cursussen en opleidingen aangeboden. Het voordeel hiervan is dat je deze in je eigen tempo kunt doen en geen reistijd kwijt bent.

Je kunt zelfs een studie op hbo niveau afronden. Wil je meer informatie over werken en leren hbo check de website Thuisstudiehbo.nl en ontdek of het iets voor jou is!

Over de Auteur

-

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo