VCA diploma halen - Artikelpost

VCA diploma halen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 208 | Aantal woorden: 418 | Datum: | 0 commentaar

VCA

in1keerVCA.nl is één van de grootste VCA opleiders in Nederland. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM). Landelijk zorgen wij ervoor dat duizenden cursisten slagen voor hun VCA diploma. Dit kan door een VCA cursus te volgen of thuis vooraf aan het examen een VCA e-learning te doen. Alle cursussen zijn mogelijk voor zowel VCA Basis als VCA VOL. Tijdens onze dagcursus verteld onze ervaren instructeur u alles over VCA en wat u moet weten voor het examen.

Dagcursus

Als u bij in1keerVCA.nl een dagcursus boekt krijgt u hierbij altijd een gratis herexamen. Voorwaarde is wel dat u vooraf onze korte e-learning maakt wat ongeveer 2 uur werk is. De dagcursus geven we op meer dan 20 locaties in heel Nederland maar kan ook op uw eigen locatie worden gegeven als incompany training. Hierbij hoeft u alleen voor koffie en thee te zorgen en eventueel een lunch. De rest regelen wij voor u. onze trainingsdag start meestal om 8 uur. Tijdens de ochtend uren wordt de lesstof uitgebreid behandelt. Na de lunch worden er examenvragen geoefend en om 14.15 uur start dan het examen. Kandidaten voor VCA Basis krijgen hiervoor 60 minuten en 40 vragen, kandidaten voor VCA VOL krijgen hiervoor 75 minuten en 70 vragen.

E-learning

Boekt u bij in1keerVCA.nl een e-learning dan krijgt u na het afrekenen direct de inloggevens in uw mailbox. U kunt gelijk starten met de online e-learning. In de e-learning oefent ook met de diverse soorten vragen die ook in het examen voorkomen. Alle noodzakelijke lesstof die op het examen wordt getoetst wordt in de e-learning behandelt. Het examen voor VCA kunt u afleggen op 1 van onze ruim 70 locaties in Nederland.

VCA VOL of Basis

VCA VOL is voor iedereen met een leidinggevende functie en voor ZZp-ers. VCA Basis is voor indereen die dan nog overblijft. Zorg ervoor dat u het juiste VCA diploma heeft. Bent u ZZP-er of leidinggevende en heeft u een VCA Basis diploma dan bestaat de kans dat u niet wordt toegelaten toe de bouwplaats.Over de Auteur

in1keerVCA.nl is een landelijk werkende opleider voor het VCA diploma

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo