Verkooptrainingen: welke zijn interessant? - Artikelpost

Verkooptrainingen: welke zijn interessant?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 170 | Aantal woorden: 573 | Datum: | 0 commentaar

Het personeel een training voorschotelen is leerzaam, maar kost wel geld. Zomaar voor de lol een cursus laten volgen is niet verstandig. Het heeft geen waarde voor het bedrijf, het kost het bedrijf zelfs geld terwijl het niets opbrengt én het personeel heeft ook wel iets beters te doen. Welke verkooptrainingen hebben wel nut?

Salestrainingen

Salestrainingen zijn er in veel soorten en maten. Voordat je besluit een bepaalde training door je werknemers te laten volgen, is het verstandig om goed na te gaan of een dergelijke training wel van belang is binnen jouw bedrijf. Het ene bedrijf is immers de andere niet. Maar nog veel mooier is het als de training volledig wordt toegespitst op jouw situatie. Bij NoNonSales.nl worden de trainingsprogramma’s aangepast aan de organisatie en bijvoorbeeld het aantal deelnemers. Zo wordt het nog effectiever. Maar welk type training heb je nu nodig? Hieronder een greep uit het aanbod van trainingen of daarop aansluitende coach trajecten.

Presenteren met impact

Je hebt een mooi product om te verkopen, maar zonder een pakkende presentatie komt dit prachtige product niet goed uit de verf. Jammer, want zo loop je veel verkopen mis. Leren presenteren met impact is dan ook een training die zeer waardevol is.

Effectief netwerken

Netwerken: je kan simpelweg niet zonder. Maar hoe doe je dit effectief? Hoeveel geld en tijd stop je hierin? Welke manieren zijn het meest succesvol? Laat je personeel (of jij zelf natuurlijk) effectief netwerken en de klanten weten je te vinden!

Klant acquisitie

Klanten werven, nieuwe opdrachten binnenhalen. Een acquisitietraining is het toverwoord om het personeel te inspireren in hun werkwijze. Vaak zijn het de marketingafdeling en de verkoopafdeling die hierin een grote rol samen moeten spelen. Effectief communiceren is hierbij van belang, leads genereren, de verkoopvaardigheden vergroten… Daarnaast is telefonische acquisitie weer een vak apart en vaak worden hier dan ook aparte trainingen voor gegeven.

Effectief managen en samenwerken

Managen is leuk, maar een vak apart. Samenwerken is hét toverwoord, maar hoe pak je dit aan? Sommige mensen weten van nature hoe ze zoiets aanpakken, anderen moeten er echt moeite voor doen. Maar ook dat is te leren! En de mooiste opbrengsten die krijg je samen voor elkaar!

Coachen salesmanager

Een salesmanager moet niet alleen verstand hebben van sales… maar zal zijn personeel op een motiverende manier moeten kunnen coachen. Zijn manier van samenwerken met de mensen van zijn afdeling heeft heel veel invloed op de verkopen van het bedrijf. Bij No Non Sales kunnen ze de salesmanager dan ook helpen om zijn kwaliteiten op de juiste, motiverende manier in te zetten. Het coachen van de salesmanager betekent investeren in de werkwijze binnen je bedrijf, wat zijn vruchten zeker zal afwerpen. Maar eigenlijk geldt dat natuurlijk ook voor andere managers!Over de Auteur

Schrijven is mijn passie en mijn vak

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[316 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[183 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo