Vreemde talen leren tijdens een Gap Year - Artikel Post - Artikel Marketing

Vreemde talen leren tijdens een Gap Year

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Patty
Gezien: 433 | Aantal woorden: 563 | Datum: Mon, 20 May 2013 | 0 commentaar

Een Gap Year is een uitstekende mogelijkheid om een nieuwe taal te leren, een nieuwe ervaring op te doen en vrienden voor het leven te maken.

Vreemde talen zijn niet langer alleen een leuke extra kwalificatie meer, in veel branches is het zelfs een basisvereiste. De taalkennis die je hebt opgedaan tijdens je schoolperiode is doorgaans niet genoeg om de taal vloeiend te kunnen spreken. Om deze reden zijn er veel Nederlanders die hun taalvaardigheden proberen op te frissen door een taalcursus te volgen op een avondschool of een online cursus te doen. Echter is het veel effectiever om op taalreis te gaan, je zult namelijk 24/7 omringd worden door de taal, hierdoor zul je de taal snel leren spreken. Je kunt al op een taalreis vanaf 2 weken gaan, voor degenen die de taal vloeiend willen leren spreken is het aan te raden om voor een langere periode naar het buitenland te gaan.

Een Gap Year in het buitenland is een goede manier om een taal te leren, daarnaast doe je een onvergetelijke ervaring op. Je volgt de lessen in de ochtend en in de middag zul je genoeg tijd overhouden om het gastland te ontdekken. Een heel jaar in het buitenland geeft je de gelegenheid om volledig ondergedompeld te worden in de cultuur van het gastland en als een lokale bewoner het jaar door te brengen. Ook kun je ervoor kiezen om stages te lopen en het werkveld te verkennen. In het weekend worden er genoeg excursies georganiseerd zodat je vrienden kunt maken en een internationaal netwerk op kunt bouwen. Daarnaast biedt een Gap Year de mogelijkheid om je specifiek voor te bereiden voor een internationaal taalexamen zoals Cambridge ESOL of voor toelatingen voor universiteiten in het buitenland. Voor Amerikaanse universiteiten kan er soms van je verwacht worden dat je al minimaal een jaar in Amerika gewoond hebt om toegelaten te worden.

De ervaringen die je opdoet tijdens een Gap Year zullen je hele leven bij blijven. Ditzelfde geldt voor de vriendschappen die je zult maken tijdens deze periode. Een Gap Year is een goede gelegenheid om een pauze te nemen van je leven in Nederland en goed na te denken over je toekomst.

Of je nu op een Gap Year gaat na je middelbare school, tijdens je studie of als een pauze midden in je carrierè  – een jaar studeren in het buitenland biedt veel nieuwe kansen!Over de Auteur

EF Education First is al tientallen jaren wereldleider in taalreizen en taalcursussen in het buitenland en heeft miljoenen studenten geholpen om wereldburgers te worden. Opgericht in 1965 met als doel om talen te leren in de landen waar ze gesproken worden, is EF nu een succes en heeft een netwerk met kantoren en scholen in 51 verschillende landen en 5 continenten. Een belangrijke filosofie van EF, is het leveren van een hoge kwaliteit en flexibiliteit van de studieprogrammas geschikt voor alle leeftijden, nationaliteiten, doelen en wensen. Alle programma’s zijn ontwikkeld om zo snel en efficient mogelijk te leren

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo