FB pix Waar kun je het beste leren vliegen met een drone? - Artikelpost

Waar kun je het beste leren vliegen met een drone?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 409 | Aantal woorden: 449 | Datum: | 0 commentaar

Heb je pas geleden een drone gekocht en wil je gaan oefenen met het vliegen? Dan is het mogelijk verstandig om voorzichtig te beginnen. Het vliegen met een drone kan zeker in het begin een lastige opgave zijn. Niet iedereen is even handig met het besturen en een drone kan best gevaarlijk zijn wanneer deze niet onder controle wordt gehouden. Ga je dus vliegen met je nieuwe drone, doe dit dan op een veilige plek. Maar waar kun je het best een drone cursus volgen?

In je achtertuin

Heb je een grote achtertuin zonder veel obstakels, dan is dit misschien wel de beste plek om te beginnen met het oefenen met de drone. In je eigen achtertuin weet je zeker dat je op eigen terrein bezig bent en krijg je in principe niet te maken met onverwachte bezoekers. Je hebt hier rust en controle, zodat je je helemaal kunt focussen op het vliegen met de drone. 

In de natuur

Heb je niet de beschikking over een grote achtertuin zonder obstakels, dan kun je misschien beter de natuur opzoeken. Woon je buiten de grote stad, dan heb je vaak wel de beschikking over een stukje natuur waar je onbezorgd met de drone aan de slag kunt. Probeer wel op te letten, want op openbaar terrein kun je altijd te maken krijgen met fietsers, wandelaars op mensen die aan het paardrijden zijn. Je wilt natuurlijk wel veilig vliegen. Pas ook op kleine kinderen, een drone blijft een relatief groot vliegend object. Waar kun je in de stad het beste leren vliegen met een drone? Woon je wel in de stad, dan heb je mogelijk niet de beschikking over een natuurgebied. Je kunt in dit geval een parkje in de stad opzoeken, waar je hopelijk met niet al te veel moeite kunt vliegen met je drone. Het belangrijkste is dat je een plek opzoekt waar je niet te maken hebt met veel obstakels, zoals bomen of andere mensen.Over de Auteur

Als ervaren drone bestuurder deel ik graag mijn kennis met beginnende vliegers. In dit artikel vertel ik over de beste plek om te beginnen met drone vliegen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo